TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Παιδιά βρεφονηπιακών σταθμών στη Σουηδία αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν Gay Pride!

ΑΙΣΧΟΣ!
Παιδιά βρεφονηπιακών σταθμών στη Σουηδία αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν Gay Pride! 

west pride
Τί ἀπολογία θά δώσουμε στόν Θεό γιά τήν διαπαιδαγώγηση τῶν παιδιῶν;
Δέν εἴμαστε γονεῖς, δέν εἴμαστε ἐκπαιδευτικοί, δέν εἴμαστε Χριστιανοί,
δέν εἴμαστε νομοθέτες, δέν εἴμαστε κἄν μέ τήν στοιχειώδη λογική!
Γίναμε προαγωγοί ἀνηλίκων! Γίναμε τέρατα!
Αὐτός ὀ κόσμος χωρίς τή μετάνοιά μας, δέν θά πάει ἀκόμα γιά πολύ...
Τό "μυστήριο τῆς ἀνομίας" πού ἤδη "ἐνεργεῖται"
καλπάζει καί ἁπλώνεται σάν κολλητικός ἰός ὅσο ποτέ ἄλλωτε,
 ὅπως προφήτεψε χιλιάδες χρόνια πρίν τό Εὐαγγέλιο τοῦ Κυρίου!

Περίπου 120 παιδιά αναγκάστηκαν να παραβρεθούν την προηγούμενη Πέμπτη στην παρέλαση που διοργανώθηκε από το Σουηδικό ομοφυλοφιλικό λόμπι στην πόλη του Γκέτεμποργκ.

Αυτή η παρέλαση των παιδιών του παιδικού σταθμού διοργανώθηκε για δεύτερη φορά μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, ως μέρος της σεξουαλικής
εκδήλωσης West Pride. Μια εκδήλωση όπου ενήλικες που ανήκουν σε διαφορετικούς τύπους σεξουαλικών μειονοτήτων κάνουν παρέλαση, συνήθως μισόγυμνοι, στους δρόμους του Γκέτεμποργκ.
Τα παιδιά έπρεπε να πουν το σύνθημα "ποιόν επιτρέπεται να αγαπάς – όποιον θέλεις". Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί τα παιδιά του παιδικού σταθμού έπρεπε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η δασκάλα Sara Ghazi, δήλωσε:
«Μιλάμε καθημερινά για την ανθρώπινη ισότητα και ότι δεν έχει σημασία τι σεξουαλικότητα ή χρώμα του δέρματος έχει κανείς ...».

Η εκδήλωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου αθώων παιδιών. Το να επιτρέπει το Σουηδικό κράτος την χειραγώγηση των παιδιών από εκφυλισμένους δεν είναι τίποτα άλλο από το να επιτρέπει το κράτος την παιδική κακοποίηση.

Παιδιά που δεν είναι αρκετά ώριμα ακόμα για να διαβάζουν ή να γράφουν αναγκάζονται να σκεφτούν ότι η απόκλιση από ό, τι είναι φυσιολογικό είναι αποδεκτή με οποιοδήποτε κόστος. Είναι η καταστροφή μιας γενιάς που προωθείται από τη Σουηδική κοινωνία.

Δυστυχώς δεν είναι ένα θέμα εάν, αλλά πότε αυτή η αηδιαστική πρακτική θα εξαπλωθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι στο χέρι μας το δικαίωμα να αγωνιστούμε για αυτά τα παιδιά και το δικαίωμά τους να έχουν μια παιδική ηλικία που δεν περιβάλλεται από διεστραμμένους και εκφυλίζεται.
Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για να σώσει την αθωότητά τους. Εμείς απλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε και να το αφήσουμε να συμβαίνει. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσει αυτό που γίνεται.
Ο καιρός του να μένουμε άπρακτοι λόγω του φόβου μη χάσουμε τη δουλειά μας ή από το φόβο μη χάσουμε έναν φίλο ή δύο έχει τελειώσει. Είναι τώρα που ο καθένας από εμάς πρέπει να πάρει θέση και να κάνουμε κάτι.

Όταν η αθωότητα των παιδιών είναι υπό επίθεση τότε το μέλλον των χωρών μας δέχεται επίθεση. Αυτά τα παιδιά θα είναι μια μέρα ενήλικες και ορισμένοι από αυτούς θα έχουν πολιτική εξουσία. Απλά φανταστείτε τι θα κάνει στο μέλλον ένας ηγέτης που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου. Να, γιατί αυτό πρέπει να σταματήσει.
Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)