TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

"Προς τους επώνυμους και ανώνυμους λιβελογράφους"! Ὁ Μητροπολίτης Ἀργολίδος κ. Νεκτάριος ἔχει ἄποψη γιά ὅλους καί ὅλα... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ!!!

ARGOLIDOS NEKTARIOS1

Του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου

Πρὶν ἀπό μέρες πληροφορήθηκα μὲ θλίψη ὅτι κάποιος ἁγιορείτης μοναχός, κυκλοφορεῖ στὴν Ἀργολίδα καὶ ὄχι μόνο, καλώντας τὸ λαό σὲ «ἀποτείχιση». 
Δὲν ἧταν ἄλλος ἀπό τὸν πρώην Λαυριώτη μοναχό π. Σάββα, ὁ ὁποῖος θεωρώντας ὅτι ἡ σύνοδος τῆς Κρήτης ἧταν προδοσία τῆς Ὀρθοδοξίας, ἄρχισε νὰ περιοδεύει ἀνά τὴν Ἑλλάδα καὶ νὰ καταγγέλλει τοὺς πάντες καὶ τὰ πάντα.
Οἱ ὀπαδοί του ὀργάνωσαν τὴν ὁμιλία του σὲ ξενοδοχεῖο τοῦ Ναυπλίου, τὸ διαφήμισαν κατάλληλα, ἀλλά ἡ ἀνταπόκριση τῶν ἀνθρώπων ἧταν ἐλάχιστη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Η ΝΕΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ



http://agiotokos-kappadokia.gr/wp-content/uploads/2015/06/Untitled7.png

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ



Εν Πειραιεί τη 3η Οκτωβρίου 2016.





Η ΝΕΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ





assisi_1.jpg     Πολλές φορές έχουμε σχολιάσει σε άρθρα και μελέτες μας το φαινόμενο των Διαθρησκειακών Συναντήσεων και Συνεδρίων, τα οποία αποτελούν την πιο χαρακτηριστική έκφραση του συγχρόνου Διαθρησκειακού Οικουμενισμού. Έχουμε δε τονίσει ότι οι Συναντήσεις αυτές προωθούνται και χρηματοδοτούνται από ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, από τα υπόγεια και σκοτεινά ρεύματα της Νέας Εποχής, υπό το πρόσχημα της καταπολεμήσεως της διεθνούς τρομοκρατίας και της προωθήσεως της παγκόσμιας ειρήνης. Ο πραγματικός όμως στόχος αυτών είναι η διαμόρφωση μιας παγκόσμιας θρησκευτικής συνειδήσεως, της λεγόμενης Πανθρησκείας. Τον παρά πάνω στόχο υπηρετώντας με συνέπεια και πιστότητα ο Παπισμός, ξεκίνησε τις Συναντήσεις αυτές για πρώτη φορά το 1986 στην Ασίζη της Ιταλίας και από τότε  καθιερώθηκε να διοργανώνονται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες του κόσμου παρόμοιες συναντήσεις, στις οποίες προσκαλούνται εκπρόσωποι όλων των θρησκειών απ’ όλο τον πλανήτη. Η φετινή Διαθρησκειακή Συνάντηση έγινε πάλι στην Ασίζη με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 30 χρόνων από της καθιερώσεώς των, με την συμμετοχή δυστυχώς πολλών Ορθοδόξων Ιεραρχών, με επί κεφαλής τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, είχε δε ως θέμα: «Δίψα για την Ειρήνη. Θρησκείες και Πολιτισμοί σε Διάλογο».

Ἐνωμέρωση γιά διευθύνσεις παραπόνων σχετικά μέ τόν διωγμό τοῦ π. Παϊσίου Παπαδόπουλου

 Ἐνωμέρωση γιά διευθύνσεις παραπόνων
σχετικά μέ τόν διωγμό 
τοῦ π. Παϊσίου Παπαδόπουλου


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwOpVcBZFrRMBLJlT3fLd9HSgUcta2SgoKDZrelT59PU9eZ1wMD6hVFLnF9o8Pwq8u-YSlWkmSX7jgDAxS4GOkYsqwEDNuECgmo6gaUlgeEIjj2Ux1RtNGS3dDsvyfmrp6cS-s4YkUivI/w1200-h630-p-nu/paisios-papadopoulos-1.jpg




Διαβάστε σχετικά:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ π. ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας επισυνάπτουμε την ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνα και την ηλεκτρονική διεύθυνση της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ώστε κάθε ευσεβείς, Ορθόδοξος Χριστιανός να στέλνει τα παράπονά του εγγράφως για τον διωγμό π. Παϊσίου - Ι.ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΑ.

700 Ἑλληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς τό 2011! Τά δεινά πού ὑποκείμεθα ὡς λαός ἀντανακλοῦν τό "ἦθος" μας καί τήν ἀποστασία μας ἀπό τόν θησαυρό τῆς Πατρίδας καί τῆς Πίστεως!

  700 Ἑλληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς 
τό 2011!
 Τά δεινά πού ὑποκείμεθα ὡς λαός
ἀντανακλοῦν τό "ἦθος" μας
καί τήν ἀποστασία μας
ἀπό τόν θησαυρό τῆς Πατρίδας
καί τῆς Πίστεως! 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για πακιστανος
Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες!
Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα....

Ἀντιμετώπισις ἑνός αἱρετικοῦ: (7ο: Ὁ Τριαδικός Θεός εἶναι ὁ Ἕνας καί Μοναδικός Ἀληθινός Θεός!), ἐκ τοῦ βιβλίου: "ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ", Ὁσίου Θεοφάνους τοῦ Ἐγκλείστου

Ἀντιμετώπισις ἑνός αἱρετικοῦ:
(7ο: Ὁ Τριαδικός Θεός εἶναι
ὁ Ἕνας καί Μοναδικός Ἀληθινός Θεός!),
ἐκ τοῦ βιβλίου: 
"ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ",
 Ὁσίου Θεοφάνους τοῦ Ἐγκλείστου

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0b/Angelsatmamre-trinity-rublev-1410.jpg/200px-Angelsatmamre-trinity-rublev-1410.jpg




Οἱ πιστοί ἑνώνονται μέ τόν Υἱό καί μέσῳ τοῦ Υἱοῦ μέ τόν Πατέρα. Ὁ ἴδιος ὁ Κύριος φανέρωσε αὐτό λέγοντας στούς Ἀποστόλους: "Ἐγώ ἐν τῷ Πατρί μου καί ὑμεῖς ἐν ἐμοί κἀγώ ἐν ὑμῖν" (Ἰωάν. 14, 20).
Ὅ,τι ἀναφέρεται ἐδῶ στούς Ἀποστόλους, ἀναφέρεται καί πρός ὅλους τούς πιστούς. Εἶναι ἡ χρυσή ἁλυσίδα τῆς ἐπασυνδέσεώς μας μέ τόν Θεό. Αὐτό ὑπογράμμισε ὁ Κύριος καί σέ ἄλλο μέρος: "Ἐγώ εἰμί ἡ ὁδός καί ἡ ἀλήθεια καί ἡ ζωή· οὐδείς ἔρχεται πρός τόν Πατέρα εἰ μή δ' ἐμοῦ" (Ἰωάν. 14, 6).

Προσευχή (Α΄ Μέρος). Ἐκ τοῦ βιβλίου: "ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ", Ὁσίου Θεοφάνους τοῦ Ἐγκλείστου

Προσευχή (Α΄ Μέρος).
Ἐκ τοῦ βιβλίου: 
"ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ",
Ὁσίου Θεοφάνους τοῦ Ἐγκλείστου




https://www.stamoulis.gr/Images/Products/17937.jpg 

Διαβάστε ὅλα τά Μέρη, ἐδῶ: Α΄ , Β' , Γ΄ , Δ΄ , Ε΄ , ΣΤ΄ , Ζ΄



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy3BCH5K5Eq9UeL1Vd9V_hyphenhyphenG6uS5VsiFPfxTVZ3FmoNuYP4FJl5YqlP432QBytvEvMBXfvBAzJ21cxiHYgvACGq0Ux557Jic9cmTdVS1LRLJZSjbjd0mzZXzFWUXS61_w03ahlIoZtEz4/s1600/efxh.jpg
Ποτέ μήν προσεύχεσθε βιαστικά.
Νά προσεύχεσθε μέ ἔντονη συμμετοχή τοῦ νοῦ καί τῆς καρδιᾶς στά νοήματα τῆς προσευχῆς.

Νά προετοιμάζεσθε πρίν ἀπό τήν προσευχή μαζεύοντας τίς σκέψεις καί προσπαθώντας μέ συγκεντρωμένη προσοχή νά σταθῆτε ἐνώπιον τοῦ Κυρίου. 

Μετά την Ορθοδοξία τώρα κτυπούν και την Ιστορία του Έθνους: Έσβησαν ολόκληρα κεφάλαια από την δόξα του αρχαίου Ελληνισμού!

Μετά την Ορθοδοξία τώρα κτυπούν
 και την Ιστορία τουΈθνους!
Έσβησαν ολόκληρα κεφάλαια 
από την δόξα του αρχαίου Ελληνισμού! 

 


Μετά την Ορθοδοξία και την αποχριστιανοποίηση της Παιδείας το υπουργείο έβαλε στο «στόχαστρο» την ένδοξη αρχαία ελληνική Ιστορία χτυπώντας έτσι και τον δεύτερο «πυλώνα» του Ελληνισμού προκαλώντας έτσι την έντονη 
διαμαρτυρία της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων για τη «νέα, αυθαίρετη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να αφαιρέσει από την ύλη της Ιστορίας κάποια κεφάλαια».  
Έτσι μετά τις «αλλαγές» στα Θρησκευτικά όπου τα παιδιά θα διδάσκονται Ριάννα, Νατάσα Μποφίλιου και Νικόλα Άσιμο και την υποβάθμιση των αρχαίων ελληνικών, με εγκύκλιο το υπουργείο Παιδείας επιβάλλει να διδάσκονται συνοπτικά και να μην εξετάζονται στην Α΄Λυκείου τα ακόλουθα κεφάλαια της αρχαίας ελληνικής ιστορίας: Κυκλαδικός Πολιτισμός, Μινωικός Πολιτισμός, Μυκηναϊκός Πολιτισμός.
Φυσικά πρόκειται για ιδιαίτερα κρίσιμα κεφάλαια καθώς με αυτόν τον τρόπο «μικραίνει» κατά πολλούς αιώνες η ελληνική Ιστορία ενώ δεν γίνεται κτήμα στα παιδιά η γνώση περί του γηγενούς των ελληνικών πληθυσμών στον ελλαδικό χώρο τουλάχιστον για τρεις χιλιετίες προ Χριστού.
Προχωράει δε στην ελλιπή εμάθηση των ακόλουθων σημαντικότατων περιόδων: Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Ελληνικός Αποικισμός, Η σημασία των Περσικών Πολέμων, Ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, Ο Φίλιππος Β’ και το Οικουμενικό Κράτος του Μ. Αλεξάνδρου.
Δηλαδή στο να μην μάθουν τα Ελληνόπουλα την πιο ένδοξη περίοδο του Ελληνισμού, για να μην ξέρουν ότι ο Ελληνισμός έφτασε στα πέρατα της οικουμένης και έχει επηρεάσει δεκάδες λαούς.
Να μην γνωρίζουν ότι οι Έλληνες είχαν αποικίσει όλη την Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο αφήνοντας τα ίχνη τους μέχρι και την Ισπανία αλλά και την Μασσαλία όπου οι οπαδοί της Μαρσέιγ σηκώνουν πανό με την φράση «είμαστε Έλληνες».
Η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων χαρακτηρίζει την απόφαση ολέθρια και καλεί τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, να την αναθεωρήσει.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Χωρίς ἤθη καταστρέφεται ἕνα Ἔθνος.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
Χωρίς ἤθη καταστρέφεται ἕνα Ἔθνος.
Ἰωάννης Καποδίστριας (1776-1831)

 https://vatopaidi.files.wordpress.com/2009/11/ioannis-kapodistrias-ethniko-istoriko-mouseio.jpg
ἠθική μόρφωση τῶν πολιτῶν 
εἶναι ἡ βάση τῆς κοινωνικῆς καί πολιτικῆς ἀνόρθωσης τοῦ Ἔθνους.   

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg402vZ8gVbfWCz4LsM5wYS8xhzk2X6qYmJtZO7_8mUT8SQR9Vzh0B7d8PphrajcdFtdVaODiNKXqnJzt5VI7F_9z22K-pDDbQY6nJ5h4SKCsmdADkT_MUI1y798Ac3w5tcAi2fmAtYKHY/s1600/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%9E%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91.jpg

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)