TRANSLATOR

Σελίδες

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

1+4 τζαμιά ἀνακοίνωσε στήν Βουλή ὁ Ν. Φίλης! Τόν Ἀληθινό Θεό δέν τόν φοβᾶται!

1+4 τζαμιά ἀνακοίνωσε στήν Βουλή
 ὁ Ν. Φίλης! 
Τόν Ἀληθινό Θεό δέν τόν φοβᾶται!
 
 


Με μια εντελώς μπερδεμένη στο μυαλό του απάντηση ο υπουργός Παιδείας Ν.Φίλης ζήτησε από την Ολομέλεια της Βουλής να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ίδρυση τζαμιού καθώς και άλλων τεσσάρων τζαμιών στην Ελλάδα υποστηρίζοντας έτσι ότι πρέπει να δημιουργηθούν για να μην έχει η χώρα τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου!

Ξέχασε εντελώς ή μάλλον δεν θέλει να θυμάται ότι το τελευταίο θύμα των ισλαμιστών στην Γαλλία οι δράστες βγήκαν από το τζαμί σαλαφιστών που βρίσκονταν δίπλα στην Εκκλησία όπως είχε καταγγείλει ο ηγέτης της γαλλικής αντιπολίτευσης Φρανσουά Μπαϊρού.
Και αυτή τη στιγμή που γίνεται συζήτηση σε ολη την Ευρώπη για την χρηματοδότηση των τζαμιών.
Όμως την εξήγηση γιατί όλο το πολιτικό φάσμα πλην ΑΝΕΛ και Λαϊκού Συνδέσμου (που έχουν τοποθετηθεί και οι δύο κατά της ίδρυσης τζαμιών) και της Ένωσης Κεντρώων (που επίσης απείχε από την ψηφοφορία αλλά δεν έχει τοποθετηθεί) έχουν τοποτθετηθεί υπέρ των τζαμιών την δίνει το περιοδικό Pronews στο άρθορ του για την ισλαμική διείσδυση στην Ελλάδα.
«Αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν» ανέφερε ο κ. Νίκος Φίλης και υποστήριξε έτσι ότι η κατασκευή του τζαμιού απομακρύνει την ισλαμική τρομοκρατία από την χώρα μας!
Ο ίδιος δε επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.
Υποστηρίζοντας την διάταξη νομοσχεδίου που αφορά την κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα, ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι η Ευρώπη πρέπει να αποδεχθεί ότι «το Ισλάμ είναι έδω» για να προσθέσει «διαμαρτύρονται ορισμένοι έντονα ότι είναι πολύ οι μουσουλμάνοι και ισλαμοποιείται η χώρα μας και πως θα είναι πόλος έλξης το Τζαμί. Αν ίσχυε αυτό τότε δεν θα ήταν κανείς στην Αθήνα αλλά στην Θράκη».
Ο ίδιος υπογράμμισε πως πολιτικές δυνάμεις και κοινωνία πρέπει να απαντήσουν σε τρία βασικά ερωτήματα: ποιος χρηματοδοτεί τα τζαμιά, ποιος μορφώνει τους θρησκευτικούς λειτουργούς και ποια η σχέση με το εθνικό δίκαιο.    
Απευθυνόμενος δε στα κόμματα που καταψηφίζουν την διάταξη είπε «Θέλετε «καθαρή» χώρα; Κοιτάξτε ποιες είναι οι καθαρές χώρες. Είναι μόνο οι φτωχές και όσες δεν θέλει να πάει κανείς».
Ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να σταματήσει η λειτουργία άτυπων τζαμιών που αποτελεί ντροπή για την χώρα και τους μουσουλμάνους» και πρόσθεσε «όσοι δυσπιστούν με το τέμενος ας σκεφτούν: Να λειτουργεί άτυπο τζαμί ή να υπάρχει επίσημα με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ;».
Τόνισε τέλος ότι «Το άρθρο για το ισλαμικό τέμενος είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και έχουν διακομματικό χαρακτήρα» υπενθυμίζοντας ότι ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν λάβει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς ωστόσο εως σήμερα να υλοποιηθούν.
Πάντως έκανε ειδική επίθεση στον Λαϊκό Σύνδεσμο λέγοντας «Πόλος έλξης είναι οι οικονομικές ευκαιρίες και γι’ αυτό η επιδίωξη της Χρυσής Αυγής να μειωθούν οι μετανάστες έγινε πραγματικότητα στα χρόνια της κρίσης. Η φτώχεια και η οικονομική καταστροφή έφεραν τη μείωση των μεταναστών. Γι’ αυτό και οι άτυποι χώροι προσευχής υπολογίζουμε ότι έχουν μειωθεί κατά 40% τουλάχιστον.»
Όμως «κατάπιε» ότι ο κυβερνητικός εταίρος οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν όπως επίσης ένας πιθανός μελλοντικός εταίρος όπως η Ένωση Κεντρώων απείχε από την ψηφοφορία.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο κ. Γιάννης Κουτσούκος (Δημ. Συμπαράταξη) επισήμανε στον υπουργό ότι «η ρύθμιση εγκρίνεται με την ψήφο της αντιπολίτευσης καθώς ο εταίρος σας καταψηφίζει».
H δήλωση ήταν μάλλον ατυχής. Λίγο πολύ γνωρίζουμε πως σκέφτεται το λεγόμενο κεντροαριστερό-αριστερό φάσμα. Η ΝΔ όμως υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα δεξιά στρώματα της κοινωνίας και ότι θα φέρει λύσεις ανάσχεσης των μεταναστευτικών ροών.


Πηγή: http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/08/video-in-english-about-after-school.html





LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)