Σελίδες

TRANSLATOR

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ἀπίστευτο! Ρομπότ μέ τεχνητή νοημοσύνη θά ἀντικαταστήσει 50 δικηγόρους! (βίντεο)

Ἀπίστευτο!
Ρομπότ μέ τεχνητή νοημοσύνη 
θά ἀντικαταστήσει 50 δικηγόρους!
(βίντεο)


Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) είναι εδώ και μάλιστα είναι αποφασισμένη για να μείνει. Η γνωστή σε όλον τον κόσμο εταιρεία ηλεκτρονικών και υπολογιστικών εξαρτημάτων, IBM, ανακοίνωσε ότι έχει πλέον στην διάθεσή της ένα πρόγραμμα νοημοσύνης ικανό να αντικαταστήσει δικηγόρους.

Συγκεκριμένα η δικηγορική εταιρία Baker & Hostetler ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει το ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης  (Artificial Intelligence - AI) με το όνομα Ross της IBM, τον πρώτο δικηγόρο τεχνητής νοημοσύνης, για να αναλάβει το τμήμα πτωχεύσεων, που σήμερα απαρτίζεται από περίπου 50 δικηγόρους. Είναι ήδη γεγονός ότι 50 ακόμη άτομα έχασαν την δουλειά τους στον βωμό της εξέλιξης της τεχνολογίας. 
Το ρομπότ-δικηγόρος βασίζεται πάνω στην άλλη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της IBM με το όνομα Watson που έχει ήδη γίνει γνωστό από τις εξαιρετικές επιδόσεις του σε διάφορους τομείς που απαιτούσαν πολύπλοκη σκέψη κατά την προηγούμενη δεκαετία.
Φαίνεται, μάλιστα, πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι η μόνη που εμπιστεύεται τον Ross, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της εταιρίας, υπάρχουν πολλές ακόμα επιχειρήσεις που έχουν υπογράψει άδεια χρήσης του λογισμικού, όπως θα ανακοινωθεί στο άμεσο διάστημα.
O Ross μπορεί να διαβάσει και να κατανοήσει την ανθρώπινη γλώσσα και να κάνει υποθέσεις και έρευνα όταν του τίθεται μια ερώτηση, προκειμένου να καταλήξει σε συμπεράσματα, τα οποία μπορεί να υποστηρίξει με αναφορές και παραπομπές. Σε λίγο καιρό ο ανθρώπινος νους, το μεγαλύτερο και πολυπλοκότερο δώρο της φύσης θα ανήκει στο παρελθόν. Κανείς δεν θα ξέρει αν αυτός που θα έχουμε απέναντί θα είναι κάποιο ανθρωποειδές ή ένας πραγματικός νοήμων άνθρωπος.
Το σημαντικό πλεονέκτημα του λογισμικού είναι ότι μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις και την ταχύτητά του μέσω της πρακτικής εξάσκησης και να διευρύνει τις γνώσεις του μέσω της αλληλεπίδρασης με τον χρήστη.
Είναι, σαφές, λοιπόν, ότι η προσθήκη του Ross στο «ανθρώπινο» δυναμικό μιας εταιρίας μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη, μειώνοντας καθοριστικά το χρόνο που απαιτείται για νομική έρευνα, διευρύνοντας τις αναζητήσεις για σχετικά αποτελέσματα προκειμένου να καταλήξει στα πιο σχετικά και παρακολουθώντας άμεσα τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις. Ποιός θα μπορεί να εμπιστευτεί ένα ρομπότ-δικηγόρο για τις υποθέσεις του όταν το επάγγελμα της δικηγορίας είναι ένα λειτούργημα προς όφελος της κοινωνίας με σκοπό την παροχή της δικαιοσύνης σε όλους τους πολίτες; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) έχει ήδη βάλει το σχέδιό της σε δράση και σε λίγα χρόνια θα καρπωθεί τα αποτελέσματα του παγκόσμιου πειράματός της.

Πηγή: http://www.pronews.gr/portal/20160528/tehnologia/apisteyto-rompot-me-tehniti-noimosyni-tha-antikatastisei-50-dikigoroys#sthash.HKA2b3Im.dpuf

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)