Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ἐπιστολή Συντονιστικῆς Ἐπιτροπῆς Ὀρθοδόξων Πολιτῶν Ἠμαθίας πρός τήν Ἱερά Σύνοδο Ἑλλάδας, γιά τό λαθρομεταναστευτικό!




 Ἐπιστολή 
Συντονιστικῆς Ἐπιτροπῆς
Ὀρθοδόξων Πολιτῶν Ἠμαθίας
πρός τήν Ἱερά Σύνοδο Ἑλλάδας,
γιά τό λαθρομεταναστευτικό!

http://www.amen.gr/content/articles/0/article_24683/article_24683.jpg?0

Αφού έκλεισαν τα σύνορα οριστικώς, γιατί η κυβέρνηση δεν τους επιστρέφει πίσω; Μήπως παίζει το ύποπτο παιχνίδι των σκοτεινών κέντρων αποφάσεων, εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με απώτερο σκοπό την ισλαμοποίηση της Ελλάδος;



Προς:

την Ιερά Σύνοδο

της Εκκλησίας της Ελλάδος

Ι. Γενναδίου 14

11521 Αθήνα

Μακαριώτατε  Άγιε Πρόεδρε,

Σεβασμιώτατοι  Άγιοι Αρχιερείς,



   Ως Έλληνες πολίτες, αναγκαζόμαστε πλέον -εκ των πραγμάτων- να σας καταθέσουμε τη βαθειά μας ανησυχία και αναστάτωση, όσον αφορά την συνεχιζόμενη ροή λαθρομεταναστών-προσφύγων, στην φτωχοποιημένη και διαλυμένη πατρίδα μας.


   Μετά το κλείσιμο και επισήμως όλων των συνόρων –ελληνοσκοπιανών, ελληνοαλβανικών, ελληνοβουλγαρικών– εις βάρος μας, αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι πολύ σοβαρό και ύποπτο παίζεται μπροστά στα μάτια  μας και εθελοτυφλούμε.

   Αλλά γιατί έκλεισαν τα σύνορα οι «καλοί» μας φίλοι και Ευρωπαίοι εταίροι; Δεν σας προβληματίζει αυτό; Μήπως για να εγκλωβιστούν τελικά αυτοί οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες και να παραμείνουν δια παντός εδώ; Και αφού έκλεισαν τα σύνορα οριστικά πλέον, γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει και δέχεται κι άλλους κι άλλους κι άλλους;

   Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να μείνουν στην πατρίδα μας, γιατί σώνει και καλά να γεμίσει η πατρίδα μας λαθρομετανάστες- πρόσφυγες, ίσως και τζιχαντιστές και τρομοκράτες, όπως δήλωσαν και  οι υπουργοί εξωτερικών των Σκοπίων και Σλοβακίας;

   Αφού έκλεισαν τα σύνορα οριστικώς, γιατί η κυβέρνηση δεν τους επιστρέφει πίσω; Μήπως παίζει το ύποπτο παιχνίδι των σκοτεινών κέντρων αποφάσεων, εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με απώτερο σκοπό την ισλαμοποίηση της Ελλάδος;


Μακαριώτατε και Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς.

Η Ελλάδα είναι πλέον μια φτωχοποιημένη και διαλυμένη οικονομικώς χώρα και μας γεμίζουν με λαθρομετανάστες-πρόσφυγες και μάλιστα μουσουλμανικού θρησκεύματος. Δεν ανησυχείτε, δεν προβληματίζεστε, γιατί όλοι αυτοί έρχονται εδώ και δεν πηγαίνουν σε ομόθρησκες και πάμπλουτες χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν ή το Κουβέιτ;

   Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πλέον, μετά και το κλείσιμο όλων των συνόρων, πως συντελείται ένα  οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης και αφελληνισμού της πατρίδας μας.

 

   Το σύνθημα το έδωσε όπως γνωρίζετε πολύ καλά, ο αλήστου μνήμης ανθέλληνας και μισέλληνας υπουργός εξωτερικών των  ΗΠΑ, ο περιβόητος Χένρι Κίσινγκερ, πριν από αρκετά χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι οι Έλληνες επειδή είναι ένας ατίθασος λαός, πρέπει να τον χτυπήσουμε στις ρίζες του, δηλαδή στην ιστορία του, στη γλώσσα του, στην παιδεία του και τέλος στη θρησκεία του! 

   Τα τρία πρώτα σχεδόν τα κατάφερε με εντολοδόχους τους δικούς μας κυβερνώντες, ενώ μένει το χτύπημα της θρησκείας μας.

   Επίσης θα θυμάστε προφανώς, τι είχε δηλώσει στα τέλη της δεκαετίας του1990 και ο Τούρκος πρωθυπουργός, Τουργκούτ Οζάλ. Είχε δηλώσει : «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για να την κατακτήσουμε. Απλώς θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους»!!!

   Όλος αυτός ο διασυρμός και εξευτελισμός της ένδοξης πατρίδας μας και της ένδοξης ιστορίας μας, δεν σας συγκινεί, δεν σας αγανακτεί, δεν σας εξοργίζει; Η επιχειρούμενη πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας, δεν σας τρομάζει;

   Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας πριν λίγο καιρό το είπε ξεκάθαρα. Αυτό που γίνεται με τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες Μουσουλμάνους είναι μια  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!

   Οι Ευρωπαίοι προστατεύουν την πατρίδα τους- και καλά κάνουν, έτσι πρέπει -κλείνοντας τα σύνορα και εμείς καθόμαστε θεατές σε αυτό το οργανωμένο έγκλημα; Θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο σε κάθε ανορθόδοξη και εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων; Αυτή η τακτική της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνη και ως εκ τούτου ισοδυναμεί με ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!



Μακαριώτατε και Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, ζητούμε από εσάς να ανορθώσετε το ανάστημα σας και να υπερασπισθείτε τα της πατρίδος και να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως Έλληνες πολίτες. Χρειάζεται εκ μέρους σας σθεναρή αντίσταση, ώστε να ακολουθήσει και ο λαός.

Η χώρα βρίσκεται σχεδόν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σας ενθαρρύνουμε να έρθετε σε επαφή με σοβαρούς και πατριώτες συνταγματολόγους και διεθνολόγους για τα εθνικά μας δίκαια και την παραβίαση των συνόρων μας.

   Τέλος, σας παρακαλούμε εκτάκτως στην επόμενη συνεδρίαση της Ιεραρχίας να συζητηθεί αυτή η παρέμβασή μας.

                                                                 

Μετά βαθυτάτου σεβασμού

           Συντονιστική Επιτροπή Ορθοδόξων Πολιτών Ημαθίας

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)