TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ! Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΗΡΘΕ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ
 ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!
Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΗΡΘΕ!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για έρχεται πόλεμος
Σκεφθήκαμε γιά νά ἀναρτήσουμε 
τήν παρακάτω προειδοποίηση.
Τελικά ἀποφασίσαμε νά τήν δημοσιεύσουμε,
διότι τά ἀντίχριστα, ἀνθελληνικά καί νεοταξικά σενάρια 
πού ζοῦμε στήν πατρίδα μας,
δέν ἀφήνουν περιθώρια ἀμφιβολίας
γιά τήν μετατροπή τοῦ κακοῦ καί τοῦ παραλόγου
σέ καθημερινότητα!
Κάντε ὅ,τι σᾶς φωτίσει ὁ Θεός!
 
Όσοι παρακολουθούν αυτά τα τρελά και απίθανα πολιτικοκοινωνικά γεγονότα στην πατρίδα μας, παράλληλα με την επιχειρούμενη διάλυση των Χριστιανικών κρατών και όλα αυτά, ενώ φαίνονται καθαρά στον ορίζοντα να έρχονται γρήγορα και απειλητικά κατά πάνω μας, τα μαύρα σύννεφα της παγκόσμιας καταιγίδας, όσοι λοιπόν μπορούν να τα βλέπουν αυτά σήμερα, αυτοί ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από την καταιγίδα που έρχεται.

Το σύστημα βέβαια και η “ενημέρωση” που παρέχει ο Χατζηνικολάου και οι υπόλοιποι “παπαγάλοι”, δεν προσπαθούν να ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ , αλλά να κοιμίζουν τους Έλληνες και όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στα δίχτυα του “συστήματος” και την καθημερινότητα τους να την απασχολούν οι τρύπιες υποσχέσεις από νέα “λεφτά υπάρχουν”, ή ποιόν θα βάλουν για καινούργια μαριονέτα της Δημοκρατίας, ή οι διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα, αυτοί δυστυχώς δεν θα επιβιώσουν από την καταιγίδα που έρχεται, γιατί αυτούς, θα τους βρεί απροετοίμαστους.

Οι εχθροί μας, που ελέγχουν σήμερα τα πάντα στην Ελλάδα και πρώτα απ’ όλα τα μέσα μαζικής ύπνωσης, παρά και τις προειδοποιήσεις της ΕΥΠ, για την είσοδο στη χώρα γνωστών και ακραίων Τζιχαντιστών, που έρχονται με εντολές να συστήσουν και να οργανώσουν ομάδες δολοφονίας στην Ελλάδα, εφαρμόζουν ΕΝΑ πονηρό ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟΥ της κοινής γνώμης, με το αιτιολογικό, “ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ και ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΜΕ τον κόσμο”. Ενώ όλοι τους ξέρουν, πως αυτό ειναι μία ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Για να μην σας “πανικοβάλω” λοιπόν και ξυπνήσετε, θα σας το πω με “όμορφο” και “γλυκό” τρόπο. “Μας έστειλαν καμιά εκατοστή ωραίους Τζιχαντιστές, από αυτούς που αφαιρούσαν εκείνα τα κεφάλια που βλέπαμε στο internet, για να φτιάξουν και εδώ ομάδες “ποδοσφαίρου” και να παίζουν με τα κεφάλια των Ελλήνων. Αλλά να μην ανησυχείτε και να μην τους ΑΠΟΠΑΡΟΥΜΕ τους “ανθρώπους” και μας περάσουν για ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ”!!!!!! Και να φτιάξουμε και ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ στους “ανθρώπους” για να μην μας πούνε και αφιλόξενους!!!! KATAΛΑΒΑΤΕ;

Δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια αυτό που έρχεται, αλλά θα πω δύο φράσεις: “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ” και “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ”. Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην επιβίωση, ακόμα και αυτοί που γνωρίζουν και είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Δεν πρόκειται να σώσουν κανέναν τα εκατομμύρια , οι βίλες και τα τζίπ. Οι Έλληνες θα σωθούν από λίγα χρήσιμα πράγματα και ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Τα λίγα και χρήσιμα πράγματα θα σας τα αναφέρω. Την βοήθεια του Θεού θα την ζητήσετε εσείς.


Τα σημεία που θα χτυπηθούν πολύ είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα με πρώτο την ΑΘΗΝΑ. Η Ελλάδα είναι Αθηνοκεντρικό κράτος. Τρία κτίρια στην Αθήνα ελέγχουν όλο το κράτος και το ένα είναι η Βουλή. Μία συντονισμένη ταυτόχρονη επίθεση σε αυτά και έρχεται το χάος. Η Αστυνομία και τα Ματ είναι μόνο για να αντιμετωπίζουν μπιστολάκια και άοπλους διαδηλωτές. Είναι ανύπαρκτοι απέναντι σε αποφασισμένες και πολεμικά οπλισμένες ομάδες των 50 και 100 ατόμων.Τώρα και μετά τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ των Ελλήνων ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ, μόνο ο στρατός μπορεί να τους αντιμετωπίσει, αλλά καθόλου εύκολα εντός πόλεως.

Είναι και κάτι ακόμα ίσως το πιο σημαντικό. Στην Κων/πολη είδατε πως σημαδεύουν τα σπίτια των Χριστιανών και το ίδιο κάνουν και στο Ιράκ. Όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν είναι για καλό. Έχουν όμως σημαδέψει και τα σπίτια όλων των Χριστιανών ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και δεν εννοώ των χλιαρών, των υβριστών ή των αδιάφορων, αλλά ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και των πατριωτών. Όλοι αυτοί είναι περίπου 300.000 στην Ελλάδα και είναι σημαδεμένοι, ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ, αλλά με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email.
<<Την στιγμή που θα ξεκινήσουν οι επιθέσεις των Ισλαμιστών, αυτοί αποτελούν τους πρώτους στόχους.
Έχουν σημαδευτεί από αγορές βιβλίων Χριστιανικού και πατριωτικού περιεχομένου που έχουν αγοράσει δι’ αλληλογραφίας από τηλεπωλήσεις και διαδίκτυο.
Aπό το στίγμα του υπολογιστή, από την συχνότητα των επισκέψεών τους σε Χριστιανικές ιστοσελίδες και από σχόλια. Έχουν σημαδευτεί από το facebook, αν έχουν αναφέρει σε συνομιλίες τους τις λέξεις ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.>>
Αυτά είναι αρκετά για να καταλάβετε αν είστε στόχος.

Αν είστε, θα πρέπει εκτός των άλλων μέσων επιβίωσης που θα χρειαστείτε, να έχετε σκεφθεί και εναλλακτικό τόπο διαμονής για τουλάχιστον 3 μήνες, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, διότι το σπίτι σας θα δεχθεί “επίσκεψη” και ΌΧΙ ΦΙΛΙΚΗ. Φυσικά ΔΕΝ θα πάρετε μαζί σας τον σημαδεμένο υπολογιστή και το ίδιο κινητό τηλέφωνο. Καλό είναι να βρείτε από τώρα νέες συσκευές και νούμερα, που θα παραμείνουν όμως μέχρι τότε ανενεργά και κλειστά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι μόνο να επιβιώσουμε από πείνα και δίψα, αλλά να υπερασπιστούμε και τη ζωή τη δική μας και των δικών μας. Θα μας πτωχεύσουν όπως έκαναν στην Αργεντινή, μόνο που εκεί δεν είχαν “εισάγει” εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες . Στην Αργεντινή οι συμμορίες που λεηλατούσαν τα πάντα ήταν Αργεντίνοι και δεν σκότωναν τους ομοεθνείς τους. Οι δολοφονίες γίνονταν μεταξύ συμμοριών. Εδώ δεν είναι Αργεντινή. Εδώ έχουν φέρει, Τζιχαντιστές, Ισλαμιστές και μισθοφορικά αποβράσματα για να δολοφονήσουν τους Έλληνες. Λυπάμαι πραγματικά γιατί βλέπω τους Έλληνες γύρω μου, να μην έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και από τι κινδυνεύουμε. Και από αυτούς που κινδυνεύουμε δεν είναι λίγοι. Είναι εκατομμύρια. Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν να υπερασπιστούμε τις ζωές μας και όσοι κατέχουν νόμιμα κυνηγητικά όπλα, μαζί με τα φυσίγγια για τσίχλες, ας έχουν και αρκετά για αγριογούρουνα. Αχρείαστα να είναι, αλλά αν απειληθεί το σπίτι σου, και αναγκαστείς να ΑΜΥΝΘΕΙΣ, να μην τα ψάχνεις τότε. Συμπεριλάβετε λοιπόν και αυτά, στα είδη επιβίωσης.
Σκόπευαν να έχουν αφοπλίσει μέχρι τώρα τους Έλληνες, αποσύροντας όλα τα νόμιμα κυνηγητικά όπλα και να μας παραδώσουν στους Τζιχαντιστές σαν τα πρόβατα για σφαγή. Ξεκίνησαν να δείχνουν τις προθέσεις τους το καλοκαίρι του 2011 με τον αφοπλισμό των Ελλήνων ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ της Μακεδονίας και μετά από αυτό, άρχισαν να δημιουργούν στην Μακεδονία κέντρα κράτησης Λαθρομεταναστών. Πόσο πιο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ να μας δείξουν το ΜΙΣΟΣ τους και τα ΣΧΕΔΙΑ τους;
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Αυτό το μεγάλο έγκλημα κατά της χώρας πέρασε στα ψιλά, ενώ σε άλλη χώρα, η αντιπολίτευση θα είχε ρίξει την κυβέρνηση, με τόσο φανερή προδοτική ενέργεια κατά του έθνους.

ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ είναι η γραμμή άμυνας του ΕΘΝΟΥΣ, απέναντι σε εσωτερική ΕΠΙΘΕΣΗ από οπλισμένο εχθρό. ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ θα αντιμετώπιζαν τις οπλισμένες ομάδες των Ισλαμιστών, μέσα στις πόλεις.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ είναι για να αντιμετωπίζει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και δεν έχει ευχέρεια πολεμικών ενεργειών μέσα στην πόλη.
H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει Ισλαμιστές με Καλάζνικωφ. Αυτό το “κενό” ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ το καλύπτουν ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ. Και την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ της χώρας την διέλυσαν και την ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ.


ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, γιατί οι Κρητικοί αφού είναι όλοι οπλισμένοι μπορούν να ΑΜΥΝΘΟΥΝ απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση. Γι’ αυτό και πριν τους επιτεθούν θέλουν να τους αφοπλίσουν. Το είχε είπε ο Πάγκαλος, το είπε τώρα και ο Καρατζαφέρης. Όλοι οι προδότες τα ίδια λένε.

Και ενώ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ο Χατζηνικολάου και οι άλλοι “παπαγάλοι” κοιμίζουν τον λαό. Και σιγά σιγά και μεθοδικά, φέρνουν ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ. Πραγματικά λυπάμαι τους Έλληνες που θα τους βρεί ο όλεθρος, ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ.

Θεωρήστε λοιπόν και το “δεύτερο” τουφέκι, όπως λέει και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ένα είδος επιβίωσης. Γιατί η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνετε και αν τον Πατροκοσμά τον είχαν ακούσει οι Κρητικοί, ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ το 1937, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 41.
ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ.

Στην Αθήνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και δεν θα υπάρχει καμία ασφάλεια στους δρόμους για τουλάχιστον ένα μήνα. Τόσος υπολογίζω πως θα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αναπτυχθεί ο στρατός εντός των πόλεων, για να παρέχει μία σχετική ασφάλεια. Θα πρέπει λοιπόν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αυτόν τον χρόνο, να έχετε μιά υποδομή που θα σας επιτρέψει να μείνετε ασφαλισμένοι μέσα στο σπίτι σας, πριν σκεφθείτε οποιαδήποτε μετακίνηση εκτός πόλεως. Θα μπορούσαν να τολμήσουν μία έξοδο, όσοι έχουν σπίτι σε χωριό και έχουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις εξόδους της πόλης. Μην το τολμήσετε από άλλες περιοχές. Θα εγκλωβιστείτε στους δρόμους χωρίς καμία ασφάλεια.

Τα είδη που θα χρειαστούν για την επιβίωσή σας είναι αυτά και θα υπολογίσετε εσείς τις ημερήσιες ανάγκες, ανάλογα τα άτομα και τις ηλικίες τους.
Το ΝΕΡΟ θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα πρέπει να λύσετε. Φανταστείτε την Αθήνα με τις βρύσες στεγνές, όταν μία τετραμελής οικογένεια καταναλώνει σήμερα περίπου 400 κιλά την ημέρα ενώ πίνουν μόνο 10. Τα υπόλοιπα πηγαίνουν στην καθαριότητα. Θα πρέπει λοιπόν μία τετραμελής οικογένεια να έχει τουλάχιστον 800 λίτρα εμφιαλωμένο νερό για πόσιμο και άλλους δύο τόνους τουλάχιστον, αποθηκευμένο σε δεξαμενή ή σε βαρέλια για ανάγκες καθαριότητας που θα χρησιμοποιούνται με μεγάλη οικονομία. Η έλλειψη του νερού θα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης, που θα φέρει και πολλές ασθένειες. Θα αποθηκεύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και σε παιδικές πλαστικές πισίνες αν δεν έχετε τίποτα άλλο. Δεν θα είναι για πόσιμο και θα βάλετε μέσα σε κάθε βαρέλι ή σε κάθε δεξαμενή από ένα κομμάτι πετρώδη ασβέστη. Και αν έρχεται νερό στη βρύση θα συμπληρώνετε τα αποθέματα. Επειδή πιθανόν το νερό της βρύσης δεν θα είναι ασφαλές ούτε για να το ρίχνετε πάνω σας, πάρτε φίλτρα ενεργού άνθρακα, που αν γνωρίζετε το συνδέετε πρίν την παροχή, διαφορετικά με λάστιχο μετά.

Αν δεν έχετε την δυνατότητα της εξόδου από την πόλη, θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί πολύ χλωρίνηπου να απολυμαίνει. Θα σφουγγαρίζετε και θα κάνετε τα παράθυρα κάθε μέρα με το ίδιο νερό και κάθε τρείς μέρες θα το αδειάζεται στην τουαλέτα. Θα χρειαστεί να έχετε απαραίτητα αρκετές πλάκες ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ και μπλέ ή αν δύναστε, αρκετό καθαρό οινόπνευμα. Επίσης ένα ακόμα πολύ καλό μικροβιοκτόνο αέρος, είναι οι ταμπλέτες κάμφορας. Προμηθευτείτε αρκετές και τοποθετήστε μία μέσα στο σπίτι και από μία έξω από πόρτες και παράθυρα. Όσοι μπορείτε, να αγοράσετε λεπτό φύλλο χαλκού, που πωλείται σε ρολό 60 εκ. και σε όσο μήκος θέλετε. Και να καλύψετε με αυτό επίπεδες επιφάνειες όπως τραπέζια και πάγκους. Ο χαλκός είναι μικροβιοκτόνος. Το νερό, η βασική υγιεινή και η απολύμανση θα συμβάλλουν στην επιβίωση, περισσότερο από την τροφή.

Φάρμακα δεν θα συνιστούσα αν είστε υγιείς, γι’ αυτό και επικεντρώνομαι στο να μην ασθενήσετε. Διότι αν ασθενήσετε, δεν γνωρίζετε από τι θα ασθενήσετε ώστε να έχετε και το φάρμακο. Και δεν μπορείτε φυσικά να έχετε το φαρμακείο μαζί σας. Δεν πρέπει όμως, αν έχετε κάποια φάρμακα, να τα πάρετε για οποιαδήποτε ασθένεια, επειδή μόνο αυτά έχετε. Θα συνιστούσα λοιπόν να έχετε ποσότητες από καννέλα, ξερά φύλλα ελιάς, θυμάρι, και όσα βότανα , ροφήματα και μπαχαρικά μπορείτε να βρείτε, με έναν οδηγό που θα αναφέρει τις θεραπευτικές ιδιότητες του κάθε ενός. Επίσης αν μπορείτε καλό είναι να έχετε αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η C που ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Αν όμως παίρνετε κάποια φάρμακα, φροντίστε να κρατάτε ένα απόθεμα τεσσάρων μηνών και να το ανακυκλώνετε. Αν έχετε αλλεργίες σε τσιμπήματα ή οτιδήποτε άλλο, προμηθευτείτε αρκετές ενέσεις κορτιζόνης. Και φυσικά ένα ενισχυμένο κουτί πρώτων βοηθειών.

Τα απαραίτητα τρόφιμα είναι τα εξής και αγοράστε κατά τις δυνατότητες σας.

εεεμμ στα πλαίσια της ανεξιθρησκείας τέτοια γίνονται! σε λίγο θα μας κυνηγάνε και οι σατανιστές εκτός απο τους Μουσουλμάνους! άντε να δούμε…
•ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΑΜΥΝΑ και επιβίωση.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.

Αν έχετε γνωστούς των ειδικών δυνάμεων των ΟΥΚ και των ΜΥΚ ειδικά παλαιούς, ρωτήστε τους αν έχετε πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις, αλλά και το email μου είναι στην διάθεσή σας.
Τελευταία άφησα τα πιο σημαντικά.

Να έχετε Αγιασμό σε μεγάλα μπουκάλια και λάδι από το Μέγα Ευχέλαιο και να σταυρώνεστε στο μέτωπο κάθε τρείς μέρες. Αν είστε σταυρωμένοι με το Μέγα Ευχέλαιο, θα περνάνε οι εχθροί δίπλα σας και δεν θα σας βλέπουν.

Να ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι τα παραμύθια που λένε για να μας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ, οι προδότες πολιτικοί και οι “παπαγάλοι” τους. Ενημερώστε με την σειρά σας άλλους Έλληνες και να το διαβάζετε συχνά, γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει,
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ,
ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ…….. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.
 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)