Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ὁ Δήμαρχος Μπουτάρης "μπῆκε σέ περίοδο κανονικότητας" μέ τό "σύμφωνο συμβίωσης ὁμοφιλόφυλων"!!!


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Ὁ Δήμαρχος Μπουτάρης
"μπῆκε σέ περίοδο κανονικότητας"
μέ 
τό "σύμφωνο συμβίωσης ὁμοφιλόφυλων"!!! 

 http://www.freeinquiry.gr/upload/files/01.10/14-2/13-2-222.jpg
 https://genesisxresearch.files.wordpress.com/2011/12/mpoutarhs.jpg


ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ»

ΜΑΡΚΟΥ το ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ 1,

600-66 ΜΕΘΩΝΗ – ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΕΛΛΑΣ


e-mail: info@markoseugenikos.gr




  Θεσσαλονίκη 17-02-2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Διαβάσαμε στις εφημερίδες (17/2/16) ότι το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων υπογράφηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και ότι ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τίμησε ζευγάρι ανδρών με αγαλματίδιο του Έρωτα.

            Σχετικώς ο δήμαρχος δήλωσε ότι “επιτέλους μπήκαμε σε περίοδο κανονικότητας” επιχαίρων για την ανήθικη νομοθετική ρύθμιση.


            Τα ανωτέρω περιγράφουν την τραγικότητα της εκτροπής που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αφού ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Όμως πρέπει να λάβουμε υπ’όψει τα εξής:

Πρώτον, η Ευρώπη είχε εκχριστιανισθεί και, αν ο Χριστιανισμός προδόθηκε εκεί, ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους οι χριστιανικές ομολογίες που επικρατούν στις ευρωπαϊκές χώρες.

            Δεύτερον, η Ελλάς είναι Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα και προέκυψε από τους αγώνες των Ορθοδόξων Νεοελλήνων που πολέμησαν για να ελευθερώσουν την χώρα τους. Γι’αυτό το σημερινό Σύνταγμα προστατεύει την Ορθόδοξη Εκκλησία.

            Τρίτον, η Θεσσαλονίκη έχει ως ιδρυτή της Εκκλησίας της τον Άγιο Απόστολο Παύλο. Αυτός άφησε υποθήκη και διδαχή την έννομο συμβίωση ανδρός και γυναικός, σύμφωνα με την διδασκαλία της Εκκλησίας.

            Πέραν της Εκκλησίας, ο πολιτικός κόσμος των Ορθοδόξων, όπως εκφράζεται δια της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως Ορθοδοξίας, οργάνου είκοσι χωρών, έδωσε το στίγμα του υποστηρίζοντας τις πάγιες απόψεις περί του ήθους των Ορθοδόξων Χριστιανών, το οποίον πρέπει να συμπίπτει με αυτά που διδάσκει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

            Έχουμε επομένως από την μια μεριά άγνωστες δυνάμεις που απεργάζονται την καταστροφή του ανθρώπινου γένους, υιοθετώντας κάθε είδους διαστροφές και πιέζοντας κυβερνήσεις και λαούς να τις αποδέχονται, και από την άλλη μεριά την Ορθόδοξη Εκκλησία και σοβαρούς πολιτικούς εκπροσώπους των Ορθοδόξων λαών, οι οποίοι αντιμάχονται.

            Τελικώς, αν ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι με το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων μπαίνουμε σε περίοδο κανονικότητας, τόσο το χειρότερο γι’αυτούς. Η σχέση αυτή είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων και οδηγεί, σίγουρα και ασφαλώς, στην καταστροφή της κοινωνίας και όσων εμπλέκονται.

            Αντιθέτως, οι εκκλησιαστικές αρχές της Ορθοδοξίας και ο υγιής πολιτικός κόσμος των Ορθοδόξων αγωνίζονται για να ζήσει ο κόσμος, για τον οποίον ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, Υιός Θεού και Θεός, έδωσε την ζωήν του.

            Μετά την επονείδιστο αυτή ενέργεια θεωρούμε αυτονόητο ότι τόσον η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όσον και η Ι. Κοινότης Αγίου Όρους, πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία με τον θεοστυγή δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)