TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Ομπάμα θα υποχρεώσει τα θρησκευτικά ιδρύματα να προσλαμβάνουν τρανσέξουαλ & γκέι! Τι λέει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
 Ο Ομπάμα θα υποχρεώσει 
τα θρησκευτικά ιδρύματα να προσλαμβάνουν τρανσέξουαλ & γκέι!
Τι λέει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής;
 



Μία άκρως ανησυχητική είδηση  σχετικά με τις προθέσεις του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα σε σχέση με την στελέχωση θρησκευτικών ιδρυμάτων...
Η κυβέρνηση Ομπάμα θα απαιτήσει σύντομα από θρησκευτικά ιδρύματα και θρησκευτικές φιλανθρωπικές ομάδες, οι οποίες λαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις την πρόσληψη ομοφυλοφίλων και των τρανσέξουαλ.
Αυτή η ανησυχητική αποκάλυψη προκύπτει από τις δημοσιευμένες εκθέσεις από το Κέντρο για την Οικογένεια και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ομπάμα υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που μεταξύ άλλων αφορά στην κατάσταση των πολιτικών δικαιωμάτων για τη σεξουαλική συμπεριφορά ή την υποκειμενική ταυτότητα φύλου.
Τώρα με αφορμή το θέμα "σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου" δόθηκε εντολή σε ανθρωπιστικές ομάδες και οργανισμούς που λαμβάνουν ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις για...ειδικές προσλήψεις!
"Θρησκευτικές οργανώσεις με σκοπό την παροχή βοήθειας υπάρχουν σε κοινότητες σε όλη την Αμερική, και έχουν να κάνουν με υιοθεσία, κέντρα νεότητας, τη φροντίδα των παιδιών και την ανάπτυξη προγραμμάτων, την παροχή συμβουλών για τη νεολαία, και άλλα", δήλωσε ο Ματ Staver, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Liberty Counsel. Σύμφωνα με τον Staver το ζήτημα "δεν είναι μόνο πως θα απαιτηθεί πρόσληψη ομοφυλοφίλων, αλλά θα υπάρχει θέμα και με τις εγκαταστάσεις αφού θα πρέπει υπάρξει στέγαση, αποδυτήρια και τουαλέτες για άτομα του αντίθετου φύλου, που υποκειμενικά λένε ότι είναι το αντίθετο φύλο από το προφανές βιολογικο φύλο τους".
"Αυτό είναι γελοίο!" συνέχισε ο Staver. "Χριστιανικές οργανώσεις δεν μπορούν να προσφέρουν βιβλικές συμβουλές και, ταυτόχρονα, να προσλάβουν άτομα που δεν ακολουθούν την Αγία Γραφή και δογματικές θέσεις σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα" σχολίασε.
Σύμφωνα με τον Staver όλο αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα της εχθρότητας της κυβέρνησης Obama απέναντι στους ανθρώπους της πίστης και κατηγορεί τον Ομπάμα πως χρησιμοποιεί τώρα τη χρηματοδότηση για να αναγκάσει σε ανήθικη ατζέντα τις θρησκευτικές οργανώσεις.
Αλήθεια, ποια είναι η θέση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και του κ. Δημητρίου για όλα αυτά;


Πηγή: http://www.olatanea.gr/a-213/

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)