Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ἄλαλοι καί μπάλαλοι νόμοι!!! Γερμανικός νόμος θά ἐξουσιοδοτεῖ τήν Ἀστυνομία νά εἰσβάλλει στά σπίτια καί νά ἀποφαίνεται τήν "προσφυγική καταλληλότητά» τους, θέλει δέν θέλει ὁ ἰδιοκτήτης!

Ἄλαλοι καί μπάλαλοι νόμοι!!!
Γερμανικός νόμος 
θά ἐξουσιοδοτεῖ τήν Ἀστυνομία 
νά εἰσβάλλει στά σπίτια 
καί νά ἀποφαίνεται 
τήν "προσφυγική καταλληλότητά» τους,
 θέλει δέν θέλει ὁ ἰδιοκτήτης!
german police


Άδεια του ιδιοκτήτη σπιτιού δεν θα απαιτείται σύμφωνα με την πρόταση.
Ένας προτεινόμενος νόμος στη Γερμανία θα δώσει στην αστυνομία εξουσία να μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων χωρίς την άδειά τους, προκειμένου να ελέγξει αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των αιτούντων άσυλο.

Η Σύγκλητος της Καγκελαρίας έχει πράγματι προτείνει την τροποποίηση του γερμανικού δικαίου, το οποίο απαγορεύει στην αστυνομία να μπαίνει στα σπίτια χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη και χωρίς ένταλμα, εκτός αν είναι «να αποτραπεί επικείμενος κίνδυνος".
Η πρόταση θα προσθέσει την εξής παράγραφο: "Οι ρυθμιστικές αρχές και η αστυνομία μπορούν να εισέλθουν για να ελέγξουν την καταλληλότητα για τη στέγαση των προσφύγων, της γης, των κτιρίων ή τμημάτων τους, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, εάν η απειλή για την πρόληψη της έλλειψης στέγης είναι απαραίτητη".
Παρά το γεγονός ότι η πρόταση δεν πήρε καμιά δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, στο Βερολίνο, ο Γενικός Γραμματέας του Ελεύθερου Δημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας, Sebastian Czaja, είπε ότι αντιπροσώπευε μια «ανοιχτή παραβίαση του Συντάγματος» και απηύθυνε έκκληση για διαδηλώσεις.
Ο Schupelius ζητά από τον δήμαρχο να ξεκαθαρίσει τη θέση του, πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση, για την οποία υποστηρίζει "ότι αντιπροσωπεύει μια «μυστική και ανεπιθύμητη παρουσία σε ιδιωτικές κατοικίες."
Η Γερμανία αυτή τη στιγμή αγωνίζεται να βρει νέα καταλύματα για τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα. Σε ορισμένους γερμανούς πολίτες, που ζουν σε εργατικές κατοικίες, έχουν δοθεί ειδοποιήσεις έξωσης, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τους αιτούντες άσυλο.
Επίσης, οι μετανάστες στεγάζονται σε ξενοδοχεία 4 αστέρων και τοπικές εκκλησίες. Τον περασμένο μήνα, ένας περιφερειακός διοικητής είπε σε κατοίκους δήμου στη Γερμανία, ότι αν δεν αγκαλιάσουν την άφιξη εκατοντάδων νέων μεταναστών, πρέπει να φύγουν.
Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου ζήτησε επίσης τη θέσπιση προγράμματος «υποχρεωτικής εργασίας» υπό την οποία, οι νέοι Γερμανοί θα αναγκάζονται να περάσουν ένα χρόνο στην υπηρεσία των μεταναστών.



Πηγή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)