TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Προσοχή στά Ἑλληνικά προϊόντα ὅταν πετᾶμε τή συσκευασία μέ τόν Σταυρό καί τήν Ἑλληνική Σημαία!

 Προσοχή στά Ἑλληνικά προϊόντα
ὅταν πετᾶμε τή συσκευασία
μέ τόν Σταυρό καί τήν Ἑλληνική Σημαία!
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrol7KhlL2KaNII0n4DGoRQ3Nax5PEySBUtDIhyyUJhvPpPm7VMZRLf8GqCxWU3lHz2vNjYVEozdqcSFSGm3YECtdXKINeqJeTuVPvcntu9AcX0hTbjXjrdI8YudCepOg_GKbHdHXaNWs/s200/0.png
Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω για ένα θέμα που αυξάνετε τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο απο την εταιρίες και πρέπει να σταματήσει.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνετε σκόπιμα άλλα γίνετε απο την αγωνία τους να αναδείξουν το προιόν που πουλάνε ότι είναι Ελληνικό. 
Τον τελευταίο καιρό  όλο και περισσότερα προιόντα έχουν πάνω την ελληνική σημαία. Μόνο που δεν σκέφτηκαν ίσως ότι αυτές οι συσκευασίες μέτα την κατανάλωση του προιόντος καταλήγουν στα σκουπίδια μαζί με όλα τα υπόλοιπα άχρηστα και σιχαμερά σκουπίδια ή καταλήγουν να ποδοπατούνται στους δρόμους ή χρησιμοποιούνται με πολλούς λάθως τρόπους όπως υπαγορεύει πολλές φορές ο πειρασμός και η ανευθυνότητα. Μόνο που αυτή την φορά μιλάμε για την ελληνική σημαία μας που φέρει πάνω το σύμβολο του σταυρού που πάνω του σταυρώθηκε, βασανίστηκε, μαρτύρησε και έχυσε το τίμιο αίμα του για να σώσει εμάς ο ίδιος ο ΘΕΟΣ. Ο φιλεύσπλαχνος και αναμάρτητος ΧΡΙΣΤΟΣ μας. Αυτό αποτελεί βλασφημία μεγάλη και ας μην το καταλαβαίνουμε πολλές φορές. 
Γι' αυτό σας παρακαλώ με πόνο καρδιάς μην βάζετε την ελληνική σημαία το σύμβολο της πίστης μας και του έθνους μας πάνω στις συσκευασίες που δέν ξέρουμε πού θα καταλήξουν όπως πιστεύω ότι δεν θα βάζαμε και εικόνες Αγίων ή τις Υπεραγίας Θεοτόκου που τόσο αγαπάμε και σεβόμαστε, ας σεβαστούμε το ίδιο και την Ελληνική μας Σημαία. 
Αναγράψτε αν θέλετε ας πούμε ότι είναι ελληνικό προιόν με μεγάλα μπλέ γράμματα η ότι άλλο σκεφτεί κάθε τμήμα μάρκετινγκ χωρίς να κινδυνεύουμαι να γίνουμε βλάσφημοι. 
Μπορεί κάποιοι να πούνε ότι είναι υπερβολικό, ακόμα και έτσι κάποιες φορές απο αυτές τις υπερβολές και τα μικρά και ασήμαντα έλκουμε την Θεία χάρη. Γι' αυτό λοιπόν σας παρακαλώ με αγάπη και πόνο καρδιάς σταματήστε να χρησιμοποιείτε την ελληνική σημαία το λάβαρο μας που κάποιοι θυσίασαν την ζωή τους και βασανίστηκαν γιαυτήν και έχυσαν το αίμα τους για την κρατήσουν ψηλά. Και για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις δεν ανήκω σε καμία παράταξη και δεν με παρακήνησε κανείς να γράψω αυτές τις γραμμές ούτε επιδιώκω δημοσιότητα,γιαυτό και δεν αναφέρω τα στοιχεία μου. Παρα μόνο με παρακήνησε η αγάπη και η ευλάβεια μου στον ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ μας στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και στους ΑΓΙΟΥΣ μας όπως και στην πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ μας. Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος και έλληνας πολίτης και υποστηρίζω τα ελληνικά προιόντα.

Παρακαλώ όσους μπορούν και γνωρίζουν ιδιοκτήτες οι στελέχη σε μεγάλες εταιρίες ας τους παρακαλέσουν να το διευθετήσουν αν γίνεται αυτό το θέμα οι όπως μπορεί ο καθένας ας το διαδώσει πάντα με όμορφο και σωστό τρόπο και να σταματήσει κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή η βλασφημία. Σας ευχαριστώ. Πιστεύω ότι δεν χρειάζετε να σας γράψω παραπάνω για την σοβαρότητα του θέματος γιατί πιστεύω όλοι γνωρίζουμε για την αξία το νόημα την σημασία του Σταυρού και της σημαίας μας ως σύμβολο και ακόμα περισσότερο στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η πατρίδα μας.Σας ευχαριστώ θερμά απο καρδιάς.
 
                              
Με Αγάπη Χριστού
Γεώργιος Θεσσαλονίκης
 
Τό κείμενο μᾶς ἔστειλε ὁ φίλος Γεώργιος μέ μέηλ

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)