TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ “GREXIT”, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΑ
 ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ “GREXIT”, 
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ανθελληνισμός λαθρομετανάστευση


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


Έχουμε μιλήσει τόσες φορές για προδοσίες που γίνονται κατά της Ελληνικής φυλής, που πλέον μου φαίνεται έχει χάσει το νόημα της η λέξη προδοσία.
Προσέξτε όμως γιατί είναι το πρώτο νομοσχέδιο που παιρνάει όχι με κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά με τα δεκανίκια του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.



“Ανθελληνες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι”. Αυτό είναι το σύνθημα που ενώνει τους εχθρούς των Ελλήνων. Αλλά και οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ των ΑΝΕΛ , βολεύονται και αποκτούν άλλοθι, αφού διατηρούν τις “κόκκινες γραμμές” τους, χωρίς όμως να εμποδίζεται το σχέδιο των εχθρών της Ελλάδος.
Αλλά το ζητούμενο για τους προδότες αυτό είναι. Να ψηφίζονται τα νομοσχέδια. Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι τα ψηφίζουν. Αρκεί να ψηφίζονται και να γίνονται νόμοι του κράτους.
Αν οι ΑΝΕΛ ήταν αληθινοί και όχι “γιαλατζί πατριώτες”, θα έλεγαν πως αν ψηφιστεί αυτό το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοσχέδιο, αποχωρούμε από την Κυβέρνηση.
Και θα το σταματούσαν.

Αλλά τέτοια προδοτικά υποκείμενα είναι και αυτοί και δεν ενδιαφέρονται σε τίποτα για την Ελλάδα. Έτσι έχουν κάνει όλοι μεχρι σήμερα. Στις προδοσίες κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν.
Μήπως θυμάστε να έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ;;;;
Να μην μπορεί η κυβέρνηση να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο, και να την βοηθάει η αντιπολίτευση;;

Θα καταλάβουμε ρε Έλληνες καμιά φορά, πως είναι όλοι τους εχθροί της πατρίδος και του Έθνους;; Και όταν πρόκειται για να ΒΛΑΨΟΥΝ την Ελλάδα, τα βρίσκουν ΠΑΝΤΑ μεταξύ τους;
Μου αρέσει που περιμένουμε να μας “σώσουν” με τις συμφωνίες, ενώ το δικό τους πρόβλημα, είναι να μην καταλάβουμε τον δόλο και την υποκρισία τους.


Ψηφίστηκε λοιπόν σήμερα και στα άρθρα του, το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια και πέρασε όπως είδατε, στα αζήτητα χωρίς καμία ενημέρωση, αφού όλοι κοίταζαν τις τράπεζες και τις συμφωνίες.
Η υπουργός “Μεταναστευτικής Πολιτικής”, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να ξέρετε πως είναι ένα εξωκοινοβουλευτικό ανθελληνικό άτομο, που δεν έχει ψηφιστεί από τον λαό, αλλά διορίστηκε στην θέση αυτή, από ανθελληνικούς κύκλους, για να αλώσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και να τους δώσει και την Ιθαγένεια.

Και όπως βλέπετε με τις πλάτες των ΑΝΕΛ, καλά τα καταφέρνει.
Ντροπή στους υποκριτές και στους προδότες των ΑΝΕΛ, που το παίζουν και “πατριώτες”. Ντροπή σου “χαμένε” Καμένε και σε όλη την αντιπατριωτική σου “συμμορία”, γιατί με την υποκρισία σας “μας έχετε πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος”, και αν δεν ξέρετε τι σημαίνει, ρωτήστε αυτόν τον θεατρίνο του τσίρκου που έχετε εκεί μέσα, που μπέρδεψε το θέατρο με την Βουλή των Ελλήνων.

Πέντε μήνες κοροϊδεύετε τους Έλληνες, χωρίς να έχετε κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ουσιαστική θετική ενέργεια για την πατρίδα. Και τώρα που θα μπορούσατε τουλάχιστον να εμποδίσετε μία προδοσία, θέτοντας “βέτο”, τώρα γυρίσατε την πλάτη στην Ελλάδα.

Αύριο ψηφίζουν και την παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των αλλοδαπών που ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ στην Ελλάδα. Θα ψηφιστεί πάλι από ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ.

Οι “πατριώτες” των ΑΝΕΛ, θα σφυρίζουν πάλι αδιάφορα, παραμένοντας όμως στις “κόκκινες γραμμές” τους.
“ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ”.
Να τους χαίρεσαι OΛΟΥΣ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ σου Ελληνικέ λαέ.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Πηγή:: 
http://katohika.gr/2015/07/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC/.html

Τό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
δέν συμμερίζεται τούς χαρακτηρισμούς τοῦ κειμένου,
ὅμως,
τό δημοσιεύουμε γιατί εἶναι πολλά σημαντικά 
τά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
πού διαδραματίζονται ἀπό τούς "Ἕλληνες" πολιτικούς μας!
Ἡ Νέα ἀνθελληνική-ἀντίχριστη Ἐποχή σέ ὅλο της τό μεγαλεῖο! 

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)