Σελίδες

TRANSLATOR

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μᾶς ψεκάζουν μέ στάχτη καί ἀλουμίνιο! (στήν καλύτερη περίπτωση...)

Μᾶς ψεκάζουν μέ στάχτη καί ἀλουμίνιο!
(στήν καλύτερη περίπτωση...)


Άλλη μία φωνή, επιστημονική αυτή τη φορά, κατά των αεροψεκασμών, συμβάλλει στο να αποκαλυφθούν οι καταστροφικές συνέπεις των αεροψεκασμών στην ανθρωπότητα και όλο τον έμβιο πληθυσμό του πλανήτη, ώστε ο κόσμος να το εμπεδώσει και να κινητοποιηθεί.


Σε ένα επιστημονικό άρθρο, στο Current Science (Indian Academy of Sciences), ο γεωφυσικός, J. Marvin Herndon από το San Diego, αποκαλύπτει: "Σε παγκόσμιο επίπεδο, την τελευταία δεκαετία ή περισσότερο, ο πλανήτης μας σκόπιμα και παράνομα εκτίθενται, με δραματικά αυξανόμενη ένταση, σε μη φυσικές ουσίες που απελευθερώνονται στο περιβάλλον όπως το τοξικό αλουμίνιο. Αλλά δεν υπήρξε καμία δημόσια παραδοχή, καμία κατανόηση, ή ακαδημαϊκές έρευνες, καμία συγκατάθεση και καμία αποκάλυψη ως προς τη φύση των τοξικών ουσιών που διασπείρονται στον αέρα".


Στο San Diego, από την άνοιξη του 2014, παρατηρήθηκε κοινή εμφάνιση τοξικών ιχνών γεωμηχανικής (αεροψεκασμοί) στην κατώτερη ατμόσφαιρα (τροπόσφαιρα), τα οποία αναμιγνύονται με τον αέρα που αναπνέουμε, σε αυξανόμενη συχνότητα. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2014, οι αεροψεκασμοί είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο, μετατρέποντας έναν άλλοτε γαλάζιο ουρανό σε έναν γεμάτο συννεφιά αλλά με τεχνητά σύννεφα. Το ανησυχητικό είναι πως ο δήμαρχος του Σαν Ντιέγκο και ο Αρχηγός της Αστυνομίας δεν εξέδοσαν καμία προειδοποίηση σχετικά με την υγεία των πολιτών ούτε καν για όσους ανήκαν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου όπως παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένους και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό και αναπνευστικό σύστημα.

Η καύση άνθρακα από ... επιχειρήσεις ηλεκτροδότησης αλλά και εργοστασίων, παράγουν βαριά τέφρα που κατακάθεται, αλλά απαγορεύτηκαν λόγω των δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία του ανθρώπου αλλά και βλάβης στο περιβάλλον.
Ωστόσο, επιστημονικά στοιχεία, αργότερα επιβεβαιώσαν και αποκάλυψαν ότι η τοξική ουσία που ψεκάζεται πάνω από την ανθρωπότητα είναι η τέφρα του άνθρακα. Σε μία σύγκριση αλουμινίου με βάριο (Al / BA) σε αναλογίες βάρους των ομβρίων υδάτων και της διαρροής τέφρας, το εύρος των Al / BA είναι σχεδόν δυσδιάκριτο .... Ομοίως ... Το φάσμα των στροντίου με βάριο (Sr / BA) σε αναλογίες βάρους του νερού της βροχής και της τέφρας είναι επίσης σχεδόν δυσδιάκριτο.

Περαιτέρω: Αυτές οι δραστηριότητες παράνομης γεωμηχανικής εκθέτουν την ανθρωπότητα και όλους τους ζώντες οργανισμούς της Γης σε υψηλής κινητικότητας αλουμινίου, μια τοξική ουσία που γενικά δεν υπάρχει στο φυσικό περιβάλλον και για την οποία δεν υπάρχει φυσική ανοσία. Κατά την περίοδο της χρήσης τέφρας του άνθρακα σε συνδυασμό με αλουμίνιο, υπήρξε μία έκρηξη νευρολογικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου των Αυτισμού, Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, ADHD (ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα), καθώς και πολλών άλλων, παράλληλα με πολλαπλή καταστροφή της ζωής των φυτών και των ζώων.
 
Επιπλέον: Μετά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ορκίστηκε για δεύτερη θητεία στο αξίωμα, στις 20 Ιανουαρίου του 2013, οι δραστηριότητες της γεωμηχανικής κλιμακώθηκαν απότομα και έγιναν ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο σε πολλά μέρη της Αμερικής. Αν οι δραστηριοτήτες της γεωμηχανικής με τέφρα άνθρακα και αλουμινίου είναι η κύρια αιτία των νευρολογικών παθήσεων, τότε, και ως απόδειξη, θα υπάρξει μια απότομη άνοδος των περιστατικών μετά την 20η Ιανουαρίου του 2013. Μία τρομακτική απόδειξη, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των ζώντων οργανισμών της Γης σε μέγεθος και σοβαρότητα που δεν θα έχουμε βιώσει ποτέ ξανά.


Πηγή: http://www.diadrastika.com/2015/06/aeropsekasmoi-chemtrails-tefra-aluminum.html

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)