TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σφοδρή ἐπίθεση στόν Μπουτάρη γιά τήν ἀπαγόρευση διεξαγωγῆς ἐκδηλώσεων γιά τήν Γενοκτονία τῶν Ποντίων καί γιά τό 4ο Thessaloniki Gay-Pride

Σφοδρή ἐπίθεση στόν Μπουτάρη
 γιά τήν ἀπαγόρευση διεξαγωγῆς ἐκδηλώσεων γιά τήν Γενοκτονία τῶν Ποντίων καί γιά τό 4ο Thessaloniki Gay-Pride
http://www.onalert.gr/image/?w=630&src=/files/Image/ONALERTPHOTOS/HISTORY/PONTIOI/Afisa_kalesma_genoktonia.jpghttp://www.avmag.gr/wp-content/uploads/thessaloniki-pride-2012-04.jpg

Ἄς θαυμάσουμε γιά πολλοστή φορά 
αὐτόν τόν μεγάλο φιλέλληνα καί ἠθικότατον πολιτικό μας
πού τσαλαπατᾶ: ἱστορία, πατρίδα καί ὀρθοδοξία!

http://www.protothema.gr/files/1/2015/02/06/vartholomaios-smirini-leitourgia4.jpg

Επίθεση στο δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων (πού ἀπαγόρευσε ὀ κ. Μπουτάρης), το 4ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας , Thessaloniki Pride (πού καθιέρωσε ο κ. Μπουτάρης), και τα ταμειακά διαθέσιμα (πού ἐξαφάνισε? ὁ κ. Μπουτάρης).

Ο κ.Καλαφάτης με την ευκαιρία της Ημέρας Εθνικής Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων τόνισε πως "353.000 ψυχές αδελφών μας χάθηκαν, όταν οι Νεότουρκοι έδειξαν το πιο φρικαλέο τους πρόσωπο. Στη σημαντική αυτή ημέρα υπάρχει εκκωφαντική απουσία, εκκωφαντική αφωνία του δήμου Θεσσαλονίκης, γι αυτό το ζήτημα".

Πρότεινε να δημιουργηθεί Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού είτε στο Παλιό Κυβερνείο στην Αρετσού, είτε στο παραδοσιακό κτίριο της Αναγεννήσεως.

Για το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας που έχει προγραμματιστεί για τις 19 - 20 Ιουνίου ο κ.Καλαφάτης είπε: "Επειδή όλοι κινούμαστε στην αγορά, στον κόσμο, στα πεζοδρόμια, νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η διοίκηση προσβάλλονται περισσότερο. Στοχοποιούνται".

Τέλος, για τα ταμειακά διαθέσιμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης υποστήριξε: "Θα θέλαμε υπεύθυνη τοποθέτηση πότε, ποιο ποσό και σε ποια αρχή έχει καταθέσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση για τα ταμειακά διαθέσιμα", συμπληρώνοντας πως "ο κ.Μπουτάρης έσπευσε πρώτος από όλους να παίξει τον πρώτο καλό μαθητή, μαζί με την κ.Δούρου".



Πηγή:http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/130214/sfodri-epithesi-kalafati-se-boutari-gia-tis-ekdiloseis-genoktonias-ton-podion-kai-thessaloniki-pride/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)