TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Τί νά κάνω στόν καιρό σφοδρῶν πειρασμῶν; Ἅγιος Ἰωάννης τῆς Κροστάνδης (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ)


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
Τί νά κάνω στόν καιρό σφοδρῶν πειρασμῶν;
Ἅγιος Ἰωάννης τῆς Κροστάνδης
http://www.e-shop.gr/images/BKS/BIG/BKS.0454058.jpghttp://fdathanasiou.files.wordpress.com/2011/01/ceb1ceb3-ceb9cf89ceb1cebdcebdceb7cf82-cebacf81cebfcebdcf83cf84ceb1cebdceb4ceb7cf82-2.jpg 
404.
Μή γογγύζεις καί μή δυσανασχετεῖς στόν καιρό σφοδρῶν πειρασμῶν, θλίψεων, ἀσθενειῶν. Ὅλα αὐτά εἶναι παιδεία Κυρίου, τοῦ "ἐτάζοντος καρδίας καί νεφρούς":

H Google σχεδιάζει την κατασκευή microchips για τον εγκέφαλό μας!!!


H Google 
σχεδιάζει την κατασκευή microchips
 για τον εγκέφαλό μας!!!




http://www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/830x420/public/GALLERY/GOOGLE_4.jpg 
Ὁ τελικός στόχος τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων:
ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ!

Όπως αποκάλυψε ο Ben Gomes της Google, ο κολοσσός της αναζήτησης εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω στην ανάπτυξη microchips που θα εμφυτεύονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο και θα διαβάζουν τη σκέψη μας ώστε να προβλέπουν τι θέλουμε να αναζητήσουμε κάθε φορά και να μας παρουσιάζουν τις αντίστοιχες πληροφορίες.

Εἶναι τσίρκο ἡ παπική "ἐκκλησία" ἤ δέν εἶναι; Ἡ βλασφημία στό μεγαλεῖο της! δ΄ μέρος

Εἶναι τσίρκο ἡ παπική "ἐκκλησία" ἤ δέν εἶναι;
Ἡ βλασφημία στό μεγαλεῖο της!
δ΄ μέρος

http://perierga.gr/wp-content/uploads/2011/11/church1.jpg

Παρουσιάσαμε τήν παπική "ἐκκλησία" ὡς πίστα πατινάζ μέ χορευτές καί ντεκόρ τσίρκου  (α΄ μέρος), ὡς πίστα χοροῦ φλαμέγκο (β΄ μέρος), ὡς κινούμενα σχέδια (γ΄ μέρος) καί τώρα ὡς ντισκοτέκ (δ΄ μέρος). Μάλιστα αὐτή ἡ τελευταία "μεταμφίεση" σέ night club μέ χορευτικές φιγοῦρες, μουσικά συγκροτήματα, γλέντια κ.λ.π., εἶναι πολύ συνηθισμένη σέ παπικούς ναούς!
Ἀκολουθεῖ βίντεο:

Κίνδυνοι ἀπό τόν "ΔΙΑΛΟΓΟΝ" Ἀρχιμανδρίτης Ἐπιφάνιος Θεοδωρόπουλος ε΄ μέρος

Κίνδυνοι ἀπό τόν "ΔΙΑΛΟΓΟΝ"
Ἀρχιμανδρίτης Ἐπιφάνιος Θεοδωρόπουλος
ε΄ μέρος
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigpS95_-82xKov0RHxsoW585Cj3K2jtp1-jZm-s1qFVwUlx0oia-zbeQ3gTO1_6msAk2na2pJ5VKWqYGBCsNi19AjLjNVG90RYzsClSfNpry6f50XhBs38b7Y1LU-EQNDOVbN_KbL4IjD5/s320/epifanios.jpg 


Αποτέλεσμα εικόνας για παπισμός
Ἄν οἱ Παπικοί ἀπανέλθωσιν εἰς τήν ἁγίαν Πίστιν τῆς Ἐκκλησίας τῶν Οἰκουμενικῶν Συνόδων, ὑποδεχόμεθα αὐτούς ἀνοικταῖς ἀγκάλαις καί ἀγαλλομένῃ καρδίᾳ. Τοῦτο δέ ὄχι διά τήν αὔξησιν τῆς ἐγκοσμίου δυνάμεως τῶν Χριστιανῶν (ἐπί τέλους, ἄς παύσωμεν νά ὑποκύπτωμεν συνεχῶς εἰς τόν τρίτον πειρασμόν τοῦ Χριστοῦ!), ἀλλά διά νά τήν ἱκανοποίησιν τοῦ πόθου τοῦ Κυρίου, ὅστις εἶνε καί πόθος πάντων τῶν ἀληθινῶν μαθητῶν Αὐτοῦ, δηλαδή διά τήν πλήρωσιν τοῦ Πατρικοῦ Οἴκου. Ἄν διατηρήσωσι τάς πλάνας αὐτῶν, ἄν συνεχίωσι τήν προσκόλλησιν εἰς τά διαμονικά ἐφευρήματα τῶν Πρωτείων καί τῶν Ἀλαθήτων, ἄς μείνη ὡς ἔχει ἡ πτωχή καί καθημαγμένη καί ταπεινή καί κοσμικῶς ἀδύνατος Ὀρθοδοξία.

Νά φυλάττουμε τήν εἰρήνη (τό μήνυμα τῆς ἡμέρας)


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Νά φυλάττουμε τήν εἰρήνη
Ὅσιος Ἰωάννης ὁ Κασσιανός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZjb-HrsXysk8eDxHubwoovhNxMYkitLGMXaDcDpyuk8ZEWrhKpk6MWEh8NY_nUINGiSJ1Z9VZIrXyBPIlVMIL8f_TM6HHdOP4WP1AZegru_8mlQhtdvtuVW_kH6CAnDauQEwzn052bWQ/s1600/%CE%AC%CE%B3.+%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82.jpg
Μέ τήν ὀργή εἶναι ἀδύνατο νά ἀποκτήσουμε 
τήν κοσμιότητα καί τήν εὐπρέπεια, πού ὅλοι ἐπαινοῦν.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu07mzfzCoT0VViNnJRsOhPSYmn0MXEdad0uI_D6_m5Ht0vtJSTVOhay6Esu4lHS9WtQ5ZK6EAZ1CyfOW7gJrxAqcd-QBXE3h1Ee0LnroLHQnz2ctyQpQQ-EzCTIPs3EqCcOua5VWPYVXS/s1600/CIMG9220+-+Copy.JPG

Ν.Ζηλανδία: Τσιπάρουν τα παιδιά με πρόσχημα την "καλή συμπεριφορά"!...

Ν.Ζηλανδία: 
Τσιπάρουν τα παιδιά με πρόσχημα 
την "καλή συμπεριφορά"!...
Ο «Μεγάλος Αδελφός» στον καρπό μαθητών σύμφωνα με εφαρμογή σχολείου στη Νέα Ζηλανδία! 
Σε μια κίνηση που παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας αποφάσισε να προβεί σχολείο στη Νέα Ζηλανδία, αποφασίζοντας να «τσιπάρει» τους μαθητές με απώτερο σκοπό την προώθηση καλής συμπεριφοράς. 

Γιατί έχουμε στενοχώρια; Ἅγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ)


 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
Γιατί έχουμε στενοχώρια;
Ἅγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgm5LPjjhuf0_kvBCPCZLkNtUwjEfw2v60FLm1Sb9ab1o3KjJYispNTwxMRUAEfwRS5W9ZNQpc55lZcm5pxKItc0775uHLKZ7gqvCuCD4uMOTZ5sNf3L9B8bJlQG_tYhkQbJ05X9KR5EqT8/s1600/DVDVVD.jpg 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyxb6GKNFG6noxpDhWM_PjYuyZ4TBGLTP8_Yal7oBih-7nNcJRaThOKquw3RpCPY_Bman0eZoOGsX5YZ00F2KXr-Y9bFGm_CETDsg2EpN5xRy6IZa4OtsUlgFYPkNGaTM-aDgwcrkseSc/s200/nikolaos.jpg
Χωρίς Χριστό ἀχριστεύεσαι καί ἀχρηστεύεσαι!
Όσο λιγότερη πίστη έχουμε, τόσο περισσότερη είναι ή στεναχώρια μας. Μια από τις σπουδαιότερες ωφέλειες της πίστης είναι ή απελευθέρωση του άνθρωπου από τις πολλές στεναχώριες. Όσο το παιδί γνωρίζει πώς υπάρχει ό πατέρας, πού φροντίζει για το σπίτι και για oλες τις δουλειές του σπιτιού, κάθε στεναχώρια του τελειώνει γρήγορα με τραγούδι. Μόλις όμως χαθεί αυτή ή αίσθηση, σωπαίνει το τραγούδι! Τότε το παιδί αισθάνεται ορφανό και μόνο, περιτριγυρισμένο από στεναχώριες, αισθάνεται περιτριγυρισμένο από ένα σμήνος σφίγγες.
Όσο περισσότερο ό άνθρωπος προσπαθεί μόνος του, με τις δικές του δυνάμεις να «ξεφορτώσει» τις στεναχώριες του, τόσο περισσότερο μπερδεύεται στα δίχτυα τους.
Ή χαρά σβήνει, τα μαλλιά ασπρίζουν, το σώμα «εξατμίζεται», ό θυμός μαζεύεται, μέχρι πού ό άνθρωπος καταλήγει σαν μία τσάντα ξηρού δέρματος γεμάτη θυμό, σκυμμένη πάνω από τον τάφο.

Σατανισμός στό περιβόητο παγκοσμίως Πανεπιστήμιο τοῦ Χάρβαρντ! (βίντεο)


Σατανισμός στό περιβόητο παγκοσμίως
 Πανεπιστήμιο τοῦ Χάρβαρντ!
(καί βίντεο)


Το πανεπιστήμιο του Χάρβαντ θα φιλοξενήσει την εκκλησία του σατανά σε μια τελετή προς τιμήν του Νεφελίμ Βάαλ  

Διαβάσαμε:


Μια αναπαράσταση Σατανικής Μαύρης μαγείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις 12 Μαΐου, με τη μαγεία να εκτελείται από την Εκκλησία του Σατανά, η οποία φιλοξενείται για το γεγονός από την πολιτιστική λέσχη μελετών του Χάρβαρντ.


Ο Lucien Greaves, εκπρόσωπος της Εκκλησίας του Σατανά, είπε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας του Σατανά θα παρέχουν μια αφήγηση για τις ακαδημαϊκές και ιστορικές πτυχές της σατανικής Μασαχουσέτης.
Ενα διαφημιστικό φυλλάδιο με την εικόνα του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που στέκεται σε ένα βωμό και περιβάλλεται από κολασμένες ψυχές δημοσιεύτηκε στην πανεπιστημιούπολη του Χάρβαρντ για την ανακοίνωση της εκδήλωσης.
Το φυλλάδιο αναφέρει περαιτέρω ότι η Σατανική τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.
«Οι μαθητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ οργανώνουν και λειτουργούν μια σειρά από ανεξάρτητες φοιτητικές οργανώσεις, που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων των φοιτητών.
"Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστηρίζει τα δικαιώματα των φοιτητών και των καθηγητών μας, να μιλούν και να συγκεντρώνονται ελεύθερα.
Το Queen’s Head Pub βρίσκεται στην αναμνηστική αίθουσα, που είναι «στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του Χάρβαρντ»
Οι φοιτητές του Χάρβαρντ αλλά και άλλων Πανεπιστημίων πάντοτε διοργάνωναν Τεκτονικές και Σατανικές τελετές.
Ενημερωτικά αναφέρω δυο έλληνες απόφοιτους του Χάρβαρντ, όπως ο Jeffrey Mineiko (Γιώργος Παπανδρέου ) με μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων, και ο Αντώνης Σαμαράς με μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Τα δυο αυτά ονόματα δεν τα ανέφερα τυχαία διότι και οι δυο είναι απόφοιτοι του Amherst college, ενα κολέγιο που βρίσκεται επίσης στη Μασαχουσέτη με σατανικές επιρροές από τις τεκτονικές αδελφότητες που το απαρτίζουν όπου τα μέλη των αδελφοτήτων έχουν γαλουχηθεί και ορκιστεί αιώνια πίστη και μυστικότητα.
Πρόσωπα που έχουν συμβάλλει αλλά και συμβάλλουν αυτή τη στιγμή στον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας.
Οποιος από αυτούς τους δούλους ανοίξει το στόμα του και πάει ενάντια στην Υπερνέα τάξη πραγμάτων εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες. 

Πηγή: http://antineotaksiths.blogspot.gr/2014/05/ekklhsia-toy-satana-nefelim-baal.html

Δεῖτε καί αὐτό τό βίντεο:
Harvard Will Host 'Reenactment' of Satanic Mass. 


Εἶναι τσίρκο ἡ παπική "ἐκκλησία" ἤ δέν εἶναι; Ἡ βλασφημία στό μεγαλεῖο της! γ΄ μέρος

Εἶναι τσίρκο ἡ παπική "ἐκκλησία" ἤ δέν εἶναι;
Ἡ βλασφημία στό μεγαλεῖο της!
γ΄ μέρος

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! ! 


 Ἱερέας παπικῆς "ἐκκλησίας" ντύνεται σούπερμαν, μπάτμαν καί σπάιντερμαν
γιά νά προσελκύσει "πιστούς νεαρῆς ἡλικίας"!

Ιερέας - Mπάτμαν στο Μεξικό

nea | 26 Φεβ 2013 | 10:14 μ.μ.

Έναν διαφορετικό τρόπο να προσελκύουν νέους βρήκαν σε μια εκκλησία στο Μεξικό.

Κάθε Κυριακή, ο πατέρας Humberto Alvarez φοράει τα ράσα του τα οποία όμως διακοσμημένα με εικόνες από υπερήρωες.

Στη συνέχεια αρπάζει ένα νεροπίστολο γεμάτο αγιασμό και τον ρίχνει στους πιστούς.

Η ιδέα ανήκει στον εφημέριος της εκκλησίας Ojo de Agua, που....



σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο για να φέρει όλο και περισσότερους νέους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όταν τον ρωτούν για τους σούπερ-ήρωες που στολίζουν τα ράσα του, ο ιερέας απαντά πως «οι ιστορίες του Μπάτμαν και του Σούπερμαν μιλούν για δύναμη και μάχη, νικούν τον φόβο και πλησιάζουν την ειρήνη και την συγχώρεση».



Ο 40χρονος ιερέας, φοράει τζιν και αθλητικά μέσα από τα ράσα του, έχει επικριθεί για αυτήν του τη στάση και έχει αποδοκιμαστεί από τους παραδοσιακούς ενορίτες.



Ο ίδιος όμως συνεχίζει ακάθεκτος γιατί πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να έρθουν κοντά στον Ιησού μέσω των σούπερ ηρώων Μπάτμαν, Σούπερμαν και Σπάιντερμαν.








- See more at: http://www.neanews.gr/2013/02/m_26.html?m=0#sthash.rUMNv7XP.dpuf

Προφανῶς δέν ἔπεσε στήν ἀντίληψή του τό ρηθέν τῆς Ἁγίας Γραφῆς: "μή συσχηματίζεσθε τῷ αἰῶνι τούτῳ"(Ρωμ. 12, 2)! Ἄραγε ἡ εἴσοδος ἦταν ἐλεύθερη γιά τό κοινό (καί ὄχι ἐκκλησίασμα) ἤ ὑπῆρχε εἰσιτήριο; Τό "φαινόμενο", μᾶλλον ὁ ἐμπαιγμός τοῦ Θεοῦ πού θά δεῖτε, δέν εἶναι σπάνια. Συμβαίνουν ὅλο καί συχνότερα μέ τήν ἀνοχή τοῦ κόσμου. Ἅν προχωρήσει ὁ Οἰκουμενισμός, αὐτά πού θά δεῖτε θά γίνουν ὀ κανόνας!  Μέ αὐτούς ἐπιθυμοῦμε ἕνωση;;; 
Ἀκολουθοῦν φωτό καί κείμενο:

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)