TRANSLATOR

Σελίδες

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! ΝΟΜΙΜΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ…!!!


ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!
ΝΟΜΙΜΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΣΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ…!!!

http://www.boro.gr/contentfiles_2015/photos/playroom-gia-to-paidi/logotherapeia.jpghttp://www.ereportaz.gr/wp-content/uploads/090614093856_6904.jpg
 
Το Βέλγιο νομιμοποίησε το δικαίωμα στην ευθανασία για τους ενήλικους το 2002. Πρόσφατα, η Γερουσία της χώρας υπερψήφισε το νομοσχέδιο για το δικαίωμα «στην ευθανασία των παιδιών-ασθενών που βρίσκονται σε τελικό στάδιο, και υποφέρουν από αφόρητους φυσικούς πόνους». Η Βελγική κοινωνία, πολύ λογικά, είναι βαθύτατα διχασμένη καθώς οι υποστηρικτές θεωρούν ότι αποτελεί μία λογική κίνηση, ενώ όσοι δικαιολογημένα αντιδρούν υποστηρίζουν ότι αποτελεί μία παρανοϊκή απόφαση.

«Ένα άρρωστο παιδί που δεν μπορεί να θεραπευθεί και η φονική ένεση»… Ένα ακατανόητο σενάριο βγαλμένο από τους χειρότερους μας εφιάλτες.
Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα βιώσουμε την εμπειρία να παρακολουθήσουμε την κατάσταση υγείας ενός παιδιού να καταρρέει ως απόρροια μίας ασθένειας τελικού σταδίου. Βέλγοι παιδίατροι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά θα πρέπει «να έχουν την δυνατότητα να ζητούν να δώσουν τέλος στη ζωή τους, αν δεν μπορούν να ανακουφιστούν από τα επώδυνα συμπτώματα της ασθένειάς τους.
Ο Δρ Gerlant van Berlaer (σ.σ. pentapostagma – παιδίατρος στο Νοσοκομείο UZ των Βρυξελλών) υποστηρίζει ότι «δεν αντικαθιστούμε τον ρόλο του Θεού – η ζωή αυτών των παιδιών θα τελειώσει ούτως ή άλλως»..
Όμως, αυτό ακριβώς θα είναι το αποτέλεσμα. Οι γιατροί θα έχουν την δυνατότητα να δίνουν τέλος στη ζωή των παιδιών, με παράλληλη άρση όλων των ηλικιακών περιορισμών… Οι παιδίατροι θα είναι σίγουροι για την διάγνωσή τους; Πώς μπορούν να γνωρίζουν ότι μία ασθένεια είναι όντως «μη-αναστρέψιμη»; Ο νόμος του ανθρώπου υπερβαίνει το Θέλημα του Θεού;
Σύμφωνα με το κείμενο του νομοσχεδίου, που υπερψηφίστηκε τον προηγούμενο μήνα στη Γερουσία με 50 ψήφους υπέρ και 17 κατά, τα παιδιά θα «πρέπει να κατανοήσουν την φύση της ευθανασίας, και οι γονείς και οι ιατρικές ομάδες θα πρέπει να εγκρίνουν το αίτημα του παιδιού να δώσει τέλος στη ζωή του».
Εάν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο υπερψηφιστεί και στο κοινοβούλιο, το Βέλγιο θα αποτελέσει το πρώτο έθνος στον κόσμο που θα άρει όλους τους ηλικιακούς περιορισμούς για την πραγματοποίηση ευθανασίας..



Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)