TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Έκοψε τον Εθνικό ύμνο η ΝΕΡΙΤ! ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΝΟΚΑΝΑΛΟ!


ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
Έκοψε τον Εθνικό ύμνο η ΝΕΡΙΤ!
ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΩΝΟΚΑΝΑΛΟ!


Διαβάστε παλαιότερο ἄρθρο μας καί θά καταλάβετε
γιατί "ἔκοψαν" τόν Ἑλληνικό Ἐθνικό Ὕμνο 
ἀπό τό "ἐλληνικό" κανάλι μέ τό ἑβραϊκό ὄνομα ΝΕΡΙΤ:

Ἡ "ἑλληνική" τηλεόραση ΝΕΡΙΤ 
 καί ἡ σχέση της μέ τήν ἀνθελληνική ἑβραϊκή γιορτή Χάνουκα, 
πού δέν γνωρίζαμε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7u47EyMzyFHEoFO6VUBWEjwZUe4mXY8AkMdQ5WuAWl-6dyJFMBHgHcYE7t1oG9wE8NmbhnNgHkxhnA04TTrMlqWSJvBwNEQxQWyafYT_xqp58o7L-E2djyl_rrkMSvOihxxb0PUFwSZ0j/s1600/an-sas-enoxlei-o-ethnikos-ymnos-travate-sto-dialo-kai-allaxte-patrida.jpg
Έκοψε τον Εθνικό ύμνο η ΝΕΡΙΤ – Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο από τις διαμαρτυρίες
Εθνικός ύμνος... τέλος για τη ΝΕΡΙΤ! Το «Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή» δεν ακούστηκε ούτε καν την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Φυσικό κι επόμενο ήταν να «σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Έξι - δέκα» στη δημόσια τηλεόραση, με τους τηλεθεατές να κάνουν παράπονα στους δημοσιογράφους.


Οι διαμαρτυρίες έγιναν κυρίως από τους ομογενείς στην Αμερική, στην Αυστραλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και από τους Έλληνες της περιφέρειας -συγκεκριμένα από τη Μακεδονία- , οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς πριν από την παρέλαση και το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε με το πλούσιο αφιέρωμα στο έπος του 1940 να ακούσουν τη μελοποιημένη από τον Νικόλαο Μάντζαρο «Ωδή εις την Ελευθερία» του Διονυσίου Σολωμού.
Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σκάλκος και Σταυρούλα Χριστοφιλέα -παρουσιαστές της εκπομπής «Έξι - δέκα»- αισθάνθηκαν άβολα και ήρθαν σε δύσκολη θέση. Όπως τόνισαν, θα μεταφέρουν το αίτημα των τηλεθεατών στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και στη, Διεύθυνση Προγράμματος.
«Ένιωσα μεγάλη αμηχανία. Μέχρι τώρα λαμβάνουμε μηνύματα και e-mail δεδομένου ότι είμαστε η πρώτη εκπομπή που καλημερίζει τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης και ίσως οι τηλεθεατές υπέθεσαν ότι έπρεπε να γνωρίζουμε γιατί δεν μεταδίδεται ο εθνικός ύμνος.

Τηλεθεατής μου είπε ότι όλες οι δημόσιες τηλεοράσεις στον κόσμο λειτουργούν με κάποιους http://dikastirio.com/wordpress-3.5.2-el/wordpress/wp-content/uploads/2013/09/ellas.jpgσυγκεκριμένους κανόνες κι εγώ του είπα "έχετε δίκιο". Θεωρώ ότι πρόκειται για αμέλεια της διοίκησης. Πάντως, όσα χρόνια εργαζόμουν στην ΕΡΤ και μέχρι που έκλεισε, στις 11 Ιουνίου του 2013, ο εθνικός ύμνος έπαιζε κανονικά, με φόντο τη σημαία μας να ανεμί¬ζει στην Ακρόπολη, στην Ολυμπία, στους Δελφούς, στις 6.00 το πρωί.
Το θυμάμαι, γιατί παρουσίαζα την "Πρωινή ενημέρωση" με τη Μαριλένα Κατσίμη.
Από την ημέρα που λειτούργησε η ΝΕΡΙΤ ο εθνικός ύμνος από αφέλεια -δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω- δεν μεταδίδεται» δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιάννης Σκάλκος. «Ο εθνικός ύμνος δεν μεταδίδεται, αλλά η θεία λειτουργία και η παρέλαση μεταδόθηκαν, τι άλλο θέλετε;» ήταν η κοφτή απάντηση του διευθυντή Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ Βασίλη Θωμόπουλου στην εφημερίδα.
(Σχόλιο δικό μας: Μᾶς ἔκανες τήν χάρη κύριε Θωμόπουλε; Ποιόν ὑπηρετεῖς;... Ἔ;...)

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)