TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Παιδόφιλοι θέλουν νόμιμες τίς σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά!

  Παιδόφιλοι θέλουν νόμιμες τίς σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά! 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhraduSFSNbQQeja4QVYcXNrIXY7pWdrXvKpJgiDGkKcWSk8ZtXmnqJG2J55HECRmK0CogdFgwYeoSOlNKFEp6tto3z0xBYYmKvFaJfDXssS-Banhen1Za4JfrjcNZxwK4ft08nfuxAH4FQ/s1600/1411.jpg



 
Όταν τα φώναζε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τον ειρωνεύονταν οι θολοκουλτουριάρηδες ψευτοπροοδευτικοί του συστήματος… Να που τώρα δυστυχώς επιβεβαιώνεται!

Εδώ και πολύ καιρό ο Μητροπολίτης με ανακοινώσεις του έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον εκφυλισμό της Ευρώπης. Με αφορμή το θέμα των γάμων ομοφυλοφίλων είχε επεκταθεί στα ζητήματα κτηνοβασίας και παιδοφιλίας με συγκεκριμένα παραδείγματα από Γερμανία και Ολλανδία.
Τώρα οι προειδοποιήσεις αυτές έρχονται να στοιχειώσουν την ευρωπαϊκή πραγματικότητα αφού φρικαλέοι Ολλανδοί ζητούν με προσφυγή στο Ευρωπαϊκο Δικαστήριο Δικαιωμάτων να γίνουν νόμιμες οι σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά!
«Το «προοδευτικό» και «δημοκρατικό» αυτό σύστημα συμπληρώνει με εκκωφαντικό τρόπο η «δημοκρατική» λειτουργία του παιδοφιλικού κόμματος στην Ολλανδία PNVD, που με απόφαση του τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης η Ολλανδική Κυβέρνηση το ανεγνώρισε επίσημα και βέβαια θεώρησε «συννόμους και εντός συνταγματικού τόξου» τους βασικούς στόχους του συγκεκριμένου κόμματος που είναι οι ακόλουθοι: «Νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών. Νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση. Κατάργηση κάθε νομοθεσίας που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων»», ελεγε ο Σεραφείμ αλλά ποιός τον άκουγε;;;;
Η δυσάρεστη εξέλιξη ήρθε χθες και μετά την προ μηνών αρνητική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ολλανδίας για τη λέσχη των παιδόφιλων Vereniging MARTIJN που την έκρινε παράνομη, χαρακτηρίζοντάς την ως «απειλή» για την δημόσια τάξη.
Χθες, λοιπόν η ολλανδική οργάνωση παιδοφιλίας εξέφρασε την πρόθεσή της να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διεκδικώντας να δικαιωθεί, καθώς ο δικηγόρος της υποστηρίζει πως η απαγόρευση παραβιάζει την ελευθερία του λόγου.

Τι υποστηρίζουν όμως, ακριβώς οι παιδόφιλοι της συγκεκριμένης λέσχης; Όπως οι ίδιοι λένε, διεκδικούν την κοινωνική και νομική αποδοχή των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και παιδιών από το 1982. Μάλιστα, θεωρούν ότι η λέσχη αποτελεί έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων ώστε να ξεκινήσει ένας σοβαρός διάλογος πάνω στο ζήτημα. Με αφορμή αυτή την παράδοξη θέση, αναζητήσαμε αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο που διαμορφώνεται το προφίλ της παιδοφιλίας σήμερα.
Όλα αυτά μονάχα φρίκη και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν!
Αντί επιλόγου παραθέτουμε ένα ακόμη απόσπασμα απο παλιότερη ανακοίνωση του Μητροπολίτη Σεραφείμ κα ιστο οποίο αναφέρεται πως ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός μιλούσε για την παιδοφιλία:
«Ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός τον 6ο αι. με την ΟΖ΄ Νεαρά του κεφ. Α΄ αποφαίνεται την παιδεραστίαν «διαβολικήν και άτοπον ασέλγειαν», με την Νεαρά ΡΜΑ΄ κεφ. Α΄ «ασεβή και ανοσίαν πράξιν, ην ουδέ εν αλόγοις αμαρτανομένην εστί ευρείν».

Πηγή : agioritikovima.gr με πληροφορίες απο pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)