Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Μητρόπολη της Βορείου Ελλάδος σχεδιάζει βρώμικο πόλεμο….

Μητρόπολη της Βορείου Ελλάδος 
σχεδιάζει βρώμικο πόλεμο…. 


Μητρόπολη της Βορείου Ελλάδος σχεδιάζει βρώμικο πόλεμο….

Οι διαχειριστές του «Ιστολογίου Κατάνυξις»
Φωτογραφίζοντας τη σκληρή καθημερινότητα,  με οδύνη παρακολουθούμε  τον Εθνικό μας αφανισμό.  Κάθε απλός Ελληνορθόδοξος πολίτης συγκλονίζεται από τον ξεπεσμό και την συμπεριφορά  των αρχόντων του σε ζητήματα Εθνικά και σε ζητήματα Πίστεως. Το Ιστολόγιό μας έχει κηρύξει υπέρ πάντων αγώνα για τα όσια και τα Ιερά. Είναι στην πρώτη γραμμή του αντιαιρετικού – αντιοικουμενιστικού και αντιπαπικού αγώνα. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι αυτόν τον  πόλεμο της εξουθένωσης και του αφανισμού.  Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε άδικες στοχοποιήσεις προσώπων, που η συνολική τους μέχρι τώρα πορεία είναι Ορθόδοξη και Αγιοπατερική.
Σε προηγούμενή μας Ανακοίνωση είχαμε επισημάνει τα εξής:
 “…Να γνωρίζουν, όμως, οι κατήγοροι των σπουδαίων και αγαπητών φίλων και συνεργατών μας, αλλά και παντός αγωνιζόμενου υπέρ της πίστεως ορθοδόξου χριστιανού, ότι εμείς, ως Κατάνυξη, θα στηρίξουμε όσους αρχιερείς, ιερείς, θεολόγους ή λαϊκούς, υποστούν διώξεις ή πολιτικές εξουθένωσης λόγω του Ορθόδοξου αντιοικουμενιστικού τους Λόγου. Δεν θα επιτρέψουμε οι σφουγγοκωλάριοι του αντίχριστου πάπα να προδώσουν την Ορθοδοξία. Το ιστολόγιο μας, θα συνεχίσει να τιμά και να υποστηρίζει των υπέρ της Ορθοδοξίας αγώνα, θα παραμείνει πιστό στο σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, πιστό απέναντι στους φίλους και συνεργάτες του, πιστό στους πάμπολλους φιλορθόδοξους αναγνώστες του σε όλο τον κόσμο …”
Η απίστευτη χθεσινή εξέλιξη
Λάβαμε μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου ενημέρωση οτι, σε σύναξη κατηχητών  Ιεράς Μητροπόλεως της Βορείου Ελλάδος, ανακοινώθηκε από πρωτοκλασάτο Αρχιμανδρίτη, πως συμμετείχε ο ίδιος σε συνάντηση με τον Μητροπολίτη και με τους συνεργάτες του, όπου συζητήθηκε και σχεδιάστηκε η φίμωση κληρικού και η αποκάκρυνσή του  από το πνευματικό - κατηχητικό έργο.  Φυσικά η σχεδιαζόμενη αντικατάσταση δε γίνεται για λόγους υπηρεσιακούς. Έχουμε τη βεβαιότητα πως η προσπάθεια απαξίωσης, φίμωσης και «σοφρωνισμού»  του εν λόγω κληρικού, αποτελεί τιμωρία  για τον αντιοικουμενιστικό του αγώνα. Είναι βρώμικος πόλεμος.
Αποτελεί Σωκρατική Ειρωνία να απεργάζονται σχέδια εξόντωσης, τη στιγμή που στην εν λόγω Μητρόπολη, πυκνώνουν πολύ τα μαύρα σύννεφα επερχόμενης Τροϊκανής καταιγίδας, που αναμένεται να την κάνει φύλλο και φτερό... και τα ανήθικα σχέδιά τους φτερό στον άνεμο. Είναι τραγικό στις ημέρες της οικονομικής κρίσης, να αποδειχτούν οι φιλόπτωχοι και φιλόπατρεις, φοροφυγάδες...

Στη συνέχεια παραθέτουμε την από 5ης Φεβρουαρίου τ.έ. σχετικής ανακοίνωσης του Ιστολογίου μας.
Οι διαχειριστές του Ιστολογίου «Κατάνυξις» επαναλαμβάνουμε στους αναγνώστες μας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως είμαστε ένα συλλογικό, ελεύθερο, Ορθόδοξο, ιεραποστολικό και αντιαιρετικό ιστολόγιο.
Τονίζουμε πως το δικαίωμα κάθε blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό.
Υπενθυμίζουμε πως στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.
Το ιστολόγιο katanixis.blogspot.gr αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για πληροφόρηση, άρθρα και απόψεις άλλων συγγραφέων, bloggers και ιστότοπων. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες. Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μέσω email με τους διαχειριστές του Ιστολογίου.
Καταλήγοντας δηλώνουμε, πως η προσωπική επίθεση στον πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη, ως δήθεν ενεργού διαχειριστή του Ιστολογίου, είναι ανυπόστατη. Εξ αρχής, ως ελάχιστη τιμή στον αγώνα και στο έργο του, θελήσαμε τιμητικώς, να του προσφέρουμε θέση διαχειριστού στο ιστολόγιό μας, πράγμα που ο πατήρ Νικόλαος ουδέποτε χρησιμοποίησε στην πράξη. Η σκέψη μας αυτή βασιζόταν κυρίως στην ανάγκη μας να έχουμε την ευχή του πνευματικού μας πατρός, στο επίπονο έργο της διαχειρίσεως ενός συνεπούς και ελεύθερου ορθόδοξου ιστολογίου. Από τη θέση αυτή του ζητούμε δημοσίως να μας συγχωρήσει που η αυθόρμητη και ειλικρινής πρόθεσή μας, να τιμήσει και να ευλογήσει τις προσπάθειές μας, του δημιουργεί διάφορα προβλήματα.
Μετά τιμής
Οι διαχειριστές της «Κατάνυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)