Σελίδες

TRANSLATOR

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Ρωσική σαλάτα» στο Ελλαδιστάν ! Οι Γρακύλοι Οικουμενιστές, οι «κοκκινοσκουφίτσες» Κορανιστές και οι ενχώριοι Σιωνιστές! του Παναγιώτη Νούνη



«Ρωσική σαλάτα» στο Ελλαδιστάν ! Οι Γρακύλοι Οικουμενιστές, οι «κοκκινοσκουφίτσες» Κορανιστές και οι ενχώριοι Σιωνιστές!
  του Παναγιώτη Νούνη

                                            Πηγή βίντεο:  http://katanixis.blogspot.gr/                                                                                                                          





«Μην μετράς τις κότες σου προτού βγούν από τ’ αβγό.»
 Ήδη όμως κάποιοι προτού βγούν από τα’αβγό, βιάστηκαν και μέτρησαν και τα κουκιά αλλά και τις «κότες»! Θα τους βγεί σε καλό άραγε; Πληροφορίες άλλα μας λένε…!
Ως Ιστολόγιο «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»  Χάριτι Θεού εν μέσω αδυσώπητης ακαδημαϊζουσας Ισλαμολαγνείας, έχουμε εντοπίσει στην Ιστοσελίδα των Σιωνιστών εν Ελλάδι την εξής εκπληκτική ανακοίνωση, η οποία αποσαφηνίζει τον όλο ακαδημαϊκό οίστρο της επικαίρου Ισλαμολαγνείας και ΚΑΙΡΟσκοπίζουσας ομίχλης για το εμετικό «μήνυμα του Αμμάν» [1] ! Εξάλλου σας είχαμε υποσχεθεί σε παρελθοντικό άρθρο μας ότι, θα γράφαμε κάτι περί Σιωνισμού μια και έχουμε ερευνήσει διεξοδικά το θέμα προ πολλών μηνών, προς ενημέρωση πρώτιστα δικήν μας αλλά και δική σας!

Για να ενώσετε φυσικά, άπαντα τα στοιχεία πρέπει να κάνετε και μία επιθεώρηση στις προηγούμενες αναρτήσεις και θέματά μας, στα οποία καταθέτουμε με στοιχεία ακλόνητα, ονόματα διευθύνσεις, μα κυρίως φωτογραφίες, έτσι απλά για να τους ξέρετε τι κουμάσια κρυφοδαγκανιάρικα είναι!
Πολλά χρόνια στην Συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη, γνωρίσαμε και μαθητεύσαμε, δυστυχώς σε μερικούς από αυτούς!
Αναφέρει η σιωνιστική ανακοίνωση και προσέξτε τα ονόματα, πολύ ειδικά ΤΟ όνομα του φαρισαίου, το οποίο τις τελευταίες μέρες, όποιαν πέτρα και να σηκώσεις τον συναντάς από κάτω! Τυχαίο; Στην ζωή μας μάθαμε ότι τίποτε και ουδένα πράγμα γίνεται τυχαίο!
Μια παροιμία λέμε όμως στο παραδείσιο χωριό μου: «Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν’ οι κότες.» Για τις «κότες» το λέμε, διότι έτσι τις αποκάλεσε κι’ο δάσκαλος μας κυρ-Σιάσος!

Φυσικά είναι κατανοητό να «παίζει» μπόλικο πολιτειακό παρασκήνιο, (υπήρξε εποχή ή αιώνας που δεν συνέβαινε αυτό;) αλλά, τέτοιοπαρασκήνιο από Γραικύλους, μάλλον ουδεμία εποχή δεν ξαναείδε! Φυσικά το παρασκήνιο ποσώς μας απασχολεί, μια και εφόσον το ελεεινό θράσος των δεν έχει όρια! Την μια Κυριακή της Ορθοδοξίας λόγου χάριν, εορτάζουν με «μεταπατερικούς» Οικουμενιστές Μητροπολίτες, την παράλλη βάζουνε εκ
προμελέτης, αρίστης μελέτης, «πυρκαγιά» στην Ιερά Θεολογική Ορθόδοξη Σχολή μας, και την παράλλη, συμπόσια βιβλιοπαρουσιάσεων με τους θεομάχους και θεοκτόνους Σιωνιστές!
Το πιο επουσιώδη ερώτημα που άρχισε να παίζει στο μυαλό μας, είναι ποια η σχέση του Ισλάμ με τον Σιωνισμό/Ιουδαϊσμό, ένα ερώτημα το οποίο θα προσπαθήσουμε να παραθέσουμε στοιχεία από  γραπτές πηγές  οσίων πατέρων και παραδοσιακών κληρικών και λαϊκών!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ [2] :
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του
 ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ
Το μπεστ σέλερ του μίσους:
Τα ‘ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’
στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013 (εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, Αθήνα 2013) που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού
Συμβουλίου Ελλάδος Βενιαμίν Αλμπάλας.
 Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
- Γιώργος Καλαντζής, Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων
- Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Εθνικής Βιβλιοθήκης και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Ψαρράς.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος  και Γεν. Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.
* Το βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αγαπημένο βιβλίο του Χίτλερ, ευαγγέλιο του αντισημιτισμού για παραπάνω από έναν αιώνα και ιδανικό μοντέλο κάθε σύγχρονης θεωρίας συνωμοσίας, όχι μόνο σημαδεύει την άνθιση και τις καμπές του αντισημιτικού ρεύματος στην Ελλάδα, αλλά λειτουργεί σήμερα ως σημείο σύγκλισης διαφορετικών ιδεολογικών ρευμάτων και χρησιμοποιείται ως κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τάσεων της σύγχρονης Ακροδεξιάς, ομάδων του αντιιμπεριαλιστικού εθνικισμού της πατριωτικής Αριστεράς και πιστών των συνωμοτικών θεωριών που διαχέονται από το διαδίκτυο και την τηλεόραση.
Η μελέτη της εκδοτικής διαδρομής και της απήχησης των «Πρωτοκόλλων» στη χώρα μας, που καταγράφονται και αναλύονται σε αυτό το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
 Αθήνα, 14 Μαρτίου 2014
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος


Αναφέρει τα εξής προλογικά στο περίφημο βιβλίο του, ό καλός συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς [3] : «(...) Από τη δεκαετία του '80 και στο εξής, κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην Ευρώπη. Η κοινωνική άνοδος των Εβραίων, η κρίση των σοσιαλιστικών ιδεολογιών και η εξάντληση κάθε οραματικού στοιχείου του δυτικού πολιτισμού θα επιταχύνουν τη διαδικασία. Ο εβραϊκός επαναστατικός μεσσιανισμός θα υποκατασταθεί από τον σιωνισμό, ή μάλλον ακόμα χειρότερα από το Ισραήλ, και ο μεγάλος του προστάτης, οι ΗΠΑ, θα υποκαταστήσει την προσμονή της έλευσης του Μεσσία. Το Ισραήλ θα είναι ο επί τέλους επελθών Μεσσίας και η ρομφαία των πυρηνικών του όπλων θα παίρνει εκδίκηση για χιλιετίες διώξεων, από τους Αιγυπτίους και τους Ασσυρίους έως τον Χίτλερ. Μόνο που θα παίρνει αυτή την εκδίκηση στρεφόμενο κατά των θυμάτων της νέας τάξης, στο πλευρό των θυτών τους (…) Ο σιωνισμός, η δημιουργία μιας κρατικής εθνικής εστίας -έστω και εάν η Παλαιστίνη κατοικούνταν ήδη από έναν άλλο λαό- παράλληλα με τη μετανάστευση στην Αμερική, θα εμφανιστεί ως η μόνη διέξοδος . Δύο θα γίνουν πλέον τα σχεδόν αποκλειστικά επίκεντρα του εβραϊκού κόσμου, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ: Οι ΗΠΑ χώρα πρώην μεταναστών που περνούσε στην πλανητική ηγεμονία, με διακηρυγμένο όραμα την υποταγή, ει δυνατόν, όλου του κόσμου σε ένα νέο imperium, αντίστοιχο με εκείνο της Ρώμης· το δε Ισραήλ, ίσως η πιο "αποκλειστική" χώρα του κόσμου, όπου αρκεί η θρησκεία για την πρόσκτηση υπηκοότητας και το έθνος-κράτος συγκροτείται μέσω της σταδιακής εκδίωξης και παραγκωνισμού των αυτοχθόνων - θα έλεγε κανείς ο αντίποδας των ΗΠΑ.
Πώς λοιπόν ο εβραϊκός -και αμερικανικός- οικουμενισμός θα συμβίωνε με την ισραηλινή αποκλειστικότητα; Για αρκετά χρόνια, η αντίφαση θα είναι πραγματική. Ιδιαίτερα στη Γαλλία, αλλά και στις ΗΠΑ, αρκετοί φιλελεύθεροι και οι αριστεροί Εβραίοι διανοούμενοι, πιστοί στην παράδοση του οικουμενισμού, θα υποστηρίζουν τους Παλαιστινίους και τους Άραβες απέναντι στον Νταγιάν και την Γκόλντα Μέιρ. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της γαλλικής εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, στην οποία οι Εβραίοι διανοούμενοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.
Ωστόσο η εβραϊκή οικουμενικότητα ήταν πάντα -και ίσως εξ ανάγκης μια και οι Εβραίοι απορρίπτονταν από τις πλειοψηφικές θρησκείες- μια "αποκλειστική οικουμενικότητα" διότι αναφερόταν πάντα σε έναν "περιούσιο λαό" (…) Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Αυτή η μεταστροφή της εβραϊκής διανόησης από την Αριστερά στον σιωνισμό, και κατά συνέπεια στην υποστήριξη της πολιτικής του κράτους του Ισραήλ και των ΗΠΑ, κατέστρεψε την παραδοσιακή φιλελεύθερη και προοδευτική παράδοση των Αμερικανών και Γάλλων Εβραίων .Η μετατροπή του Ισραήλ από εθνική εστία των καταδιωκόμενων Εβραίων (έστω και παραβιάζοντας τα δικαιώματα των Παλαιστινίων) σε μια αλαζονική πυρηνική ακροδεξιά υπερδύναμη, παράλληλα με τη συνολική ενσωμάτωση της παραδοσιακής Αριστεράς σε όλες τις δυτικές κοινωνίες, συμπαρέσυρε και την εβραϊκή φιλελεύθερη παράδοση. Το τίμημα της επιτυχίας για τους Εβραίους και το Ισραήλ υπήρξε πολύ ακριβό, τους μετέβαλε από θύματα σε θύτες, από διωκόμενους σε διώκτες, και τροφοδοτεί υποδόρια τον κίνδυνο εμφάνισης ενός νέου κύματος γενικευμένου αντι-σημιτισμού. Κάτι τέτοιο έχει ήδη πραγματοποιηθεί στις μουσουλμανικές χώρες, όπου δύσκολα μπορεί να υπάρξει πλέον διάκριση ανάμεσα στους Εβραίους και τους σιωνιστές. Χαρακτηριστική είναι και η εξέλιξη του σιωνιστικού κινήματος τα τελευταία είκοσι χρόνια: Η καρδιά του σιωνισμού δεν θα είναι πλέον τα αριστερά κόμματα (το Εργατικό Κόμμα θα χάσει για πρώτη φορά τις εκλογές το 1977), αλλά τα θρησκευτικά. Οι έποικοι στα κατεχόμενα δεν θα είναι μέλη των αριστερών οργανώσεων που δημιούργησαν τα κοινόβια των Κιμπούτζ, αλλά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι θρησκευτικοί φονταμενταλιστές, του Γκους Εμουνίμ. Όπως τονίζουν οι αντισιωνιστές Εβραίοι διανοούμενοι και αγωνιστές, αν δεν εμφανιστεί ένα ισχυρό αντισιωνιστικό ρεύμα στο εσωτερικό του εβραϊκού λαού, ο κίνδυνος μιας ευρύτερης ανάφλεξης θα έρχεται όλο και πιο κοντά.»
Παραθέτοντας σας αυτά τα βασικά στοιχεία εξ αρχής είναι διότι θεωρούμε ότι θα πρέπει να δούμε και να μπορέσουμε όσο μπορούμε να διακρίνουμε τον διαθρησκειακό  Οικουμενισμό από τον διαπολιτειακό Οικουμενισμό, αλλά και από ποιάν μήτραν κατ’ ουσίαν εκπήγαζουν αυτά τα διαβολικά συστήματα!
Φυσικά, εάν ψάξεις και ερευνήσει κανείς καλά σε θεολογικό επίπεδο και πλαίσιο θα λάβει αρκετές βάσεις και πληροφορίες για την σημερινή περιρρέουσα ατμόσφαιρα!
Με λίγα και απλούστερα λόγια, σήμερα έχουμε τον πολιτικό Σιωνιστικό Οικουμενισμό, οποίος είναι ομοουσίως, αδιαιρέτως και αχωρίστως με τον θρησκειολογικό Οικουμενισμό, ο οποίος κατευθύνεται από τις γνωστές εωσφορικές οικογένειες και ελίτ!
Ποια η σχέση τώρα Μωαμεθανισμού και Σιωνισμού;

Αυτήν την απάντηση να αφήσουμε να μας την παραθέσει ο όσιος  Γέροντας Χαράλαμπος Βασιλόπουλος εις το σπουδαίο θεόπνευστο εγχειρίδιο του «Ο Οικουμενισμός χωρίς μάσκα»! Αντιγράφω τα ουσιώδη αγαπητοί αναγνώστες [4] : « (…) Ελάχιστοι, ίσως γνωρίζουν, ότι η θρησκεία του Ισλάμ δεν ήτο έργον του αγραμμάτου και αγροίκου Μωάμεθ, αλλά των Εβραίων.Ελάχιστοι έχουν μάθει, ότι ο Μωαμεθανισμός είναι εβραϊκό κατασκεύσμα, διότι όλες οι πηγές πληροφοριών από σκοπού καταστρέφονται από τους ενδιαφερόμενους. Ποιοί γνωρίζουν σήμερον, ότι ο ίδιος ο Μωάμεθ ήτο Εβραίος εκ μητρός; Ποιός ξέρει, ότι τρείς τουλάχιστον από τις γυναίκες του ήσαν Εβραίες και ο ίδιος δαιμονισμένος; Ποιος έμαθε ποτέ, ότι ολόκληρον το περιβάλλον του απετελείτο από Εβραίους σατανιστάς (μάγους, αστρολόγους, και αποκρυφιστάς) με επικεφαλής τον διαβόητον Εβραίο εξάδελφο της γυναίκας του Ουάρακα; (…) Ποιο είναι όμως το αποτέλεσμα αυτής της εχθρικής στάσεως των Εβραίων εναντίον του Χριστού; Τι κέρδισαν από την δημιουργία του Ισλάμ οι εωσφορισταί του Σαχεντρίν; Εδημιούργησαν τον χειρότερον και τον πλέον θανάσιμον εχθρόν του εβραϊσμού. (…) Περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία περι του γεγονότος, ότι οι Εβραίοι είναι εμπνευσταί και δημιουργοί του Μωαμεθανισμού και περι  της εβραϊκής καταγωγής κ.λ.π., του Μωάμεθ, ιδέ εις βιβλίον του διαπρεπούς συγγραφέως Washington Irving μεταφρασθέν εις την Ελληνικήν το 1930 υπό Στ. Ικονίου και εκδοθέν υπό του εκδοτικού οίκου Ελευθερουδάκη. Αριθμ. Καταλόγου βιβλιοθήκης της Βουλής 2171.»
Στοιχεία τα οποία καθηγητές μας θρησκειολόγοι στην σχολή μας, μας τα έχουνε αποκρύψει και αποσιωπήσει στα ακαδημαϊκά οικουμενιστικά μαθήματά και συγγράμματά των! Σκόπιμα; Κύριος Οίδεν! Και πίστεψε κανείς μας ότι το χαμπάρι στην Θεσσαλονίκη, τουτέστιν, το «μήνυμα του Αμμάν» είναι εμπνεύσεως και πρωτοβουλίας
της Ιορδανικής βασιλείας και Ελληνικής πολιτείας ΜΟΝΟΝ; Το British Counsil τι δουλειά έχει στην όλη υπόθεση; Ενώ οι
Ταλμουδιστές Σιωνιστές (δηλ. το Κ.Ι.Σ. ουδένα χέρι έχουν στην υπόθεση;)! Ενώ όλως παραδόξως ο Γιώργος Καλαντζής Γενικός Γραμματέας των Θρησκευμάτων μόλις χθές προλόγιζε ένα περίφημο αντισιωνιστικό σύγγραμμά στην φωλιά του λύκου! Λέτε να είναι η κοκκινοσκουφίτσα
της υπόθεσης που θα γράψει την νεοελληνική Ιστορία; Μόνο που, οι σιωνιστικές «κοκκινοσκουφίτσες» δεν γράφουνε την Ιστορία πλέον, διότι η όλη ιερά ιστορία έχει «Αποκαλυφθεί» και καταγραφεί και διότι τα
Λογικά πρόβατα, όταν θυμώσουν, γίνονται Λογικοί λύκοι και
 αλίμονον και τρις αλίμονον στους Γρακύλους και σιωνιστάς της πατρίδως μας!
Κάντε τον κόπο και ανοίξτε στο Κεφάλαιο ΙΣΤ’ στα πρωτόκολλα των ασόφων (η καλύτερα θεοσόφων=εωσφοριστών) Σιωνιστών και διαβάστε [4] : «Με σκοπό να καταστρέψουμε κάθε ξένη μ’ εμάς συγκεντρωτική δύναμη θα καταργήσουμε τα Πανεπιστήμια, που αποτελούν τον πρώτο σταθμό του συγκεντρωτισμού και θα ιδρύσουμε νέα πανεπιστήμια με καινούρια μορφή. Οι Πρυτάνεις τους και οι καθηγητές τους θα προπαρασκευάζονται μυστικά για το έργο τους με μυστικά και λεπτομερή προγράμματα ενέργειας και πράξεων, απ’ τα οποία δεν θα μπορούν να παρεκκλίνουν ούτε κατά μία κεραία. Θα διορίζονται με εντελώς ιδιαίτερη προσοχή και θα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την Κυβέρνηση. (…)»!

Αποδεικνύονται ή όχι όλα αυτά τα Σιωνιστικο/Οικουμενιστικά λεχθέντα, πραχθέντα και γραφθέντα, υπό των Γραικύλων πολιτικών, καθηγητών και μιάς χούφτας Θρακιωτών Μητροπολιτών; Εντόνως ιδιαίτερα, στην παρούσα χωροχρονική φάση/αφασία με τις τελευταίες καταιγιστικές αλλοπρόσαλλες και αργυρώνητες (το μόνο σίγουρο, είναι ότι το παραδάκι πέφτει, έπεσε και θα πέφτει…) «επιστημονικοφανείς»
πληροφορίες/αποφάσεις αλλά και ψηφοφορίες που μαθαίνουμε, εξαιρέτως ειδικά και μόνον δια το ΜΕΙΖΟΝ θέμα της δημιουργίας( σώνει και καλά;) Ισλαμικών σπουδών (τρομάρα σας!) εντός του τμήματος μας, της Θεολογικής Σχολής  στο Α.Π.Θ. ;
Κατά τα άλλα έχουν το θράσος οι Γραικύλοι να μας ειρωνεύονται και να αυτοσαρκάζονται με «επιστημονισμό» για τα όσα επίθετα τους προσδιορίζουμε! Η αλήθεια είναι
πικρή όμως, δεν μας έχουνε αποδείξη μέχρι στιγμής ότι είναι όλα δημιουργήματα φαντασιών της εσκοτισμένης διανοίας μας! Γιατί άραγε; Τα εργαλεία, το λέγειν, την επιστήμη, την λογιότητα τα έχουνε ψωμοτύρι, για πιο λόγο αραγε δεν δίδουν παντί τω αιτούντι απολογία;
Είναι  οι μετά και υπέρ-πέραν, «χριστιανοί» των Αποστόλων Θεολόγων και Πατέρων μας; Με το όλο υφάκι και στυλάκι του καιροσκοπικού «μεταπατερισμού» δεν μπορούμε να βάλουμε πιο καλύτερο λογισμό και πιο άγιο!
Τα καρναβάλια τελειώσαν κύριοι και κυρίες ορκισμένοι Οικουμενιστές! Ο διαθρησκειακώς Οικουμενιστικός/μασονικός οδοστρωτήρας σας δεν θα περάσει, διότι σκληρόν λακτίζειν προς κέντρα!


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
[1] ΑΡΘΡΟ, Θεσσαλονίκη: Παγκόσμια συνεργασία, στη βάση των ανθρώπινων αξιών, το "κλειδί" για τη χριστιανο-ισλαμική συνύπαρξη, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Βακουφίων και Ισλαμικών Υποθέσεων της Ιορδανίας,
[2]  Σιωνιστικό Ιστολόγιο:  Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=999:-q-q&catid=49:2009-05-11-09-28-23
[3] Γιώργος Καραμπελιάς, Εβραίοι εναντίον του Σιωνισμού, Εναλλακτικές Εκδόσεις, Ατρόπος 10, σσ. 238.
[4] Αρχιμ. Χαράλαμπος Δ. Βασιλόπουλος, Ο Οικουμενισμός χωρίς Μάσκα, Εκδόσεις: “Ορθοδόξου Τύπου”, Αθήναι 1995, σελ. 218-220.
[5] Roger Lambelin, Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, Εκδόσεις: Μπίμπης, σελ. 131-134.

Πηγή:  http://apologitikaa.blogspot.com/2014/03/blog-post_193.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)