TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μην εκπλήσσεστε για όσα συμβαίνουν! Ο όρκος των Μασόνων προς τον Σατανά το γράφει ξεκάθαρα! (ἐμπλουτισμένο καί μέ στοιχεῖα ἀπό τό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ).


Μην εκπλήσσεστε για όσα συμβαίνουν!
 Ο όρκος των Μασόνων προς τον Σατανά 
το γράφει ξεκάθαρα!
(ἐμπλουτισμένο καί μέ στοιχεῖα
 ἀπό τό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ).


Από τον συντάκτη της “λίστας των 450 ονομάτων των Ελλήνων Μασόνων”, 
κυκλοφόρησε και ο Όρκος Ναιτών Ιπποτών των Μασονικών Ταγμάτων
προς τον Σατανά. 
(Διαβάστε χαρακτηριστικό ἀπόσπασμά του):

Εικόνα

"Όταν ο Μασόνος καταλάβει ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή χρησιμοποίηση της ζωτικής ενέργειας, τότε έχει κατανοήσει το μυστικό της τέχνης του".
“Οι μεγάλες δυνάμεις του Εωσφόρου είναι στα χέρια του και προτού προχωρήσει μπροστά πρέπει ν’ αποδείξει ότι ξέρει να χρησιμοποιεί καλά αυτή την ενέργεια” (Locked Keys of Freemasonry, Manly P. Hall, Page 48)

http://www.egolpion.com/img/satanism/masonic-1.jpg

https://genesisxresearch.files.wordpress.com/2011/12/25ce25a925ce25a125ce25a925ce259325ce25a9.png?w=400 
(Ἐπιπρόσθετο στοιχεῖο ἀπό: Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ 
Δεῖτε τί σημαίνουν τά γράμματα στόν ὀρθόγώνιο χάρακα τοῦ Μασονικοῦ Συμβόλου!)

Η πρώτη παράγραφος είναι 2 προτάσεις από ένα μασονικό βιβλίο και προηγήθηκε χαρακτηριστικό απόσπασμα του μασονικού όρκου του 33ου βαθμού, σε μορφή εικόνας. Σημειώνεται ότι Αδωνάι είναι μια ονομασία που έχουν δώσει οι μασόνοι στον Θεό για εμπαιγμό”.

Με βάση τα ανωτέρω, μην εκπλήσεσθε:
  • Για τους διωγμούς που υφίστανται οι Χριστιανοί σε όλες τις Μουσουλμανικές Χώρες. (Σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: καί ὄχι μόνο στίς Μουσουλμανικές χῶρες).
  • Για την επιβολή δημιουργίας Μουσουλμανικών Τεμένων σε όλη την Ευρώπη, γιατί είναι σχεδιασμένο να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ θρησκειών και ειδικά κατά του Χριστιανισμού. Αν μελετήσετε τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, θα διαπιστώσετε ότι κεντρικός στόχος επιθέσεων είναι οι Χριστιανοί, Ο Χριστιανισμός και τα Χριστιανικά Κράτη. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Ελλάδα μπήκε στο μάτι του Κυκλώνα. Γιατί το φώς της Ορθοδοξίας λάμπει ιδιαίτερα στο Άγιο Όρος (και φυσικά όχι μόνο εκεί…)!
  • Για την κατάργηση που ήδη έγινε στα Δώρα Χριστουγέννων. 

  • Σταδιακά θα προσπαθήσουν να καταργήσουν τις Χριστιανικές Εορτές. Έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν θα εορταστεί στα σχολεία, η εορτή των Τριών Ιεραρχών.  
(Σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: βλέπε καί τήν κατάργηση τῆς Κυριακῆς ἡμέρας καί τήν ἐπιβολή λειτουργίας τῆς ἀγορᾶς καί τῶν καταστημάτων, παρά τήν ἀντίθεση τῶν ἐργοδοτῶν καί ἐργαζομένων).
  • Για την επιβολή νέων κανόνων στην καθημερινή μας ζωή, που θα μας απαγορεύουν την χρήση χριστιανικών συμβόλων και εικόνων. (Σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: βλέπε ἀντιρατστιστικό νόμο καί προάσπιση δικαιωμάτων μειονοτήτων καί διαφορετικοτήτων).
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhX3V2YPg8FovwMBT1lgO5CSaZa-d5DnWUCEwCpt1m1oqSQHn81UPuYF-aML5ykzFIYzb6zVS4fAHX0HwDIFwbGa0EEsZVda9dH9kp1bMMjoz6xDvvLDV73yUVako_htcD3jwhes2Xr00/s560/masonoi-1.jpg

Όπως διαβάζουμε στο drachmoula, το σύνολο σχεδόν της Πολιτικής μας Ηγεσίας είναι ενταγμένο στην Μασονία. Και όσοι δεν είναι ελέγχονται από τους μηχανισμούς της Μασονίας.  

Όσα βιώνουμε ήταν σχεδιασμένα για να οδηγηθούμε στην εξαθλίωση και να μας αποκόψουν από την πίστη μας. Σταθείτε σθεναρά. Δεν θα προλάβουν να μας επιβάλλουν τα νέα δεδομένα. Δεν είναι η ώρα τους.

Πηγή: http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/20 ... _4617.html
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=9266

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)